Krištopans: Sejas masku un sertifikātu dēļ cilvēki pamet Latviju

tautaruna.lv 28.janvāris 2022, 17:30
 
F64
Bijušais premjers, tagad viens no partijas “Latvija pirmajā vietā” līderiem Vilis Krištopans mikroblogošanas vietnē Twitter paudis viedokli, ka obligāto sejas masku un Covid-19 sertifikātu dēļ no Latvijas aizbrauc vairāki simti cilvēku.

Krištopans uzskata, ka diez vai aizbraukušie cilvēki atgriezīsies.\

"Pateicoties sertifikātam,obligātām maskām un potēm,katru dienu uz Angliju aizbrauc vairāki simti veselu cilvēku.Vai atgriezīsies?Diez vai," raksta Krištopans.

Tikmēr Twitter lietotājiem ir dažādi viedokļi. Cilvēki steidz nepiekrist Krištopanam, argumentējot, ka cilvēki no Latvijas aizbrauc citu iemeslu dēļ un kritizēt viņu par "sadarīto" premjerēšanas laikā.

"Vili, vai varētu būt tā, ka tie ir arī Tevi nopelni?"

"Man gan liekas, ka vairāk aizbrauc slēgto nozaru darbinieki. Sertifikāti, maskas un potes nebūs iemesls. Aizbrauc uz laiku, kamēr Latvijā viss slēgts. Cenšaties uzrunāt vissirslikti auditoriju? Primitīvi sanāk."

"Sīkums, salīdzinot ar to, cik aizbrauca Krištopāna premjerēšanas laikā. Un Latvijas IQ no tā tikai paaugstinās."

"Vai tad Lielbritānijā tagad nevajag darba atļaujas? Nav tik vienkārši, jo neņem pretī. Tā kā šis paziņojums = meli. Uz Zviedriju, Nīderlandi, Vāciju, Norvēģiju gan brauc."

"Nekas tur nebrauc dēļ potēm, bet dēļ naudas (tāpat kā agrāk), un kopš Brexita neviens tur vairs nevar palikt vienkārši tāpat."

Jāatgādina, ka nesen Neatkarīgā publicēja sarunu ar bijušo premjeru, tagad vienu no partijas “Latvija pirmajā vietā” līderiem Vili Krištopanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas