Kāpēc Normunds Jakušonoks vairs neiet uz pārtikas veikaliem?

tautaruna.lv 28.janvāris 2022, 9:20
 
Normunds Jakušonoks, kas pandēmijas laikā kļuvis "mūziķi pēc izsaukuma" un braukā pa Latviju ar saviem priekšnesumiem, no klausītājiem saņem grandiozus cienastus, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Dzied dzīvokļos un pat zem logiem" izdevumā "Kas Jauns".

Teju ik reizi, kad Jakušonoks priecē cilvēkus ar savu priekšnesumu (visbiežāk tās ir ģimenes svinības), viņš mājās pārbrauc ar cienastu.

Kā atklāj Normunds, cilvēki līdzi dod gan kotletes, gan karbonādes, arī visādas gaļas, desas, kūpinājumus, nēģus, ikru maizes, tortes gabalus.

"Cilvēki grib cienāt ar visu to labāko. Un es to ļoti novērtēju. (..) Var teikt, kopš braukāju dziedādams pa ļaužu godiem, uz pārtikas veikaliem faktiski varu vairs neiet," atzīst mūziķis.

Kopumā Jakušonoks priecājas, jo atradis īsti nišu - Latvija ar priekšnesumiem izbraukāta jau kristu šķēršu un viņam gandrīz katru dienu zvana cilvēki ar lūgumiem uzdziedāt privātā koncertā.

Pirms kāda laika vēstījām, ka Jakušonoks sociālajā tīklā Facebook bija publicējis neparastu afišu - viņš gatavs sniegt koncertus fanu mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas