Populārai TV žurnālistei Inesei Supei saziedoti vairāki simti eiro; kas noticis?

tautaruna.lv 1.februāris 2022, 0:30
 
Lauris Vīksne/F64
Populārā televīzijas žurnāliste pievērsa līdzcilvēku uzmanību ar īsu ierakstu mikroblogošanas vietnē Twitter, pavēstot, ka viņa viena audzina trīs bērnus un vairs nevar nomaksāt rēķinus un norādot savu bankas kontu, vēstīts Santas Sergejevas materiālā "Saka paldies par ziedojumiem" izdevumā "Kas Jauns".

Kaut gan pati Inese šoziem palikusi bez slitiem zābakiem, viņa gādā, lai bērniem nekā netrūktu. Kad žurnālistei beidzas darba nedēļa televīzijā, viņa dodas uz vienu no Rīgas viesnīcām, kur uzkopj numuriņus. Viņa nekaunas par savu darbu, un uzskata, ka ikviena nodarbe ir cienījama.

"Es pat vairs nezinu, kur un kā varētu vēl pašlaik strādāt, lai nopelnītu. Ceru, ka mans materiālais stāvoklis uzlabosies," viņa piebilst.

Pēc ieraksta Twitter Inesei kontā sākusi ienākt nauda, kopā ap 400 eiro. Viņa atklāti saka, ka raudājusi, ieraugot atskaites no bankas, jo domā, ka nav tas gadījums, kuram būtu jāziedo. Inese uzsver, ka ir cilvēki, kuriem klājas vēl daudz grūtāk.

Viņa arī atklāj, ka ir jau sākusi dalīties ar šo naudu, jo līdz viņas algai tik daudz nevajadzēs - 100 eiro ieskaitīja OPEN radošajam centram, vēlas arī 100 eiro pārskaitīt dzīvnieku aizsardzības biedrībai Ķepu ķepā.

Kaut ko atstās arī sev, jo ir jādzīvo, bet piebilst, ka jūtas ļoti neērti un ir pateicīga katram ziedotājam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:56

Jaunākās diskusijas