Lukašenko: Vēlos visiem šiem starptautiskajiem blēžiem pateikt: “Nu jau pietiks!"

tautaruna.lv 24.janvāris 2022, 19:30
 
Scanpicx
Lukašenko aicina “starptautiskos blēžus” izbeigt pandēmiju. Baltkrievijas līderis, sarunā ar žurnālistiem pievērsies Covid tematikai, ziņo portāls "Tass".

Lukašenko aicina “starptautiskos blēžus” izbeigt pandēmiju Baltkrievijas līderis, sarunā ar žurnālistiem pievērsies Covid tematikai.

Tā viņam kļuvusi aktuāla, jo pavisam nesen Aleksandrs Lukašenko otrreiz pārslimojis moderno vīrusu. Šoreiz omikrona formātā. Lukašenko ieteicis visiem lieki nestresot par iespējamo inficēšanos, īpaši jau jauniem cilvēkiem, kā ari aicinājis “starptautiskos blēžus”, lai kas ar to nebūtu domāts, likt punktu pandēmijai.

“Vēlos visiem šiem starptautiskajiem blēžiem pateikt: “Nu jau pietiks! Mūsu kabatas jau tik tālu ir iztukšotas, ka tajās nekā vairs nav atlicis. Jau visi ir izģērbti. Pietiek šīs pandēmijas. Esat izņirgājušies par cilvēkiem, pietiek,” teicis Lukašenko.

Tā A.Lukašenko citē ziņu aģentūra TASS. Stāstot par savu pārslimošanas pieredzi, Baltkrievijas vadītājs apgalvo, ka otrajā reizē pārslimojis daudz vieglāk un jau ir atsācis hokeja treniņus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas