Švarcenegers, veicot neatļautu manevru, izraisīji četru automašīnu sadursmi

tautaruna.lv 22.janvāris 2022, 12:30
 
Katielee ArrowsmithHEMEDIA SWNS/Scanpix
74 gadus vecais Holivudas aktieris Arnolds Švarcenegers izraisījis nopietnu avāriju, vēsta "TMZ".

Avārija notika vakar, 21. janvārī, Brentvudā.

Tiesībsargājošo iestāžu darbinieki uzskata, ka satiksmes negadījums noticis aktiera vainas dēļ. Negadījumā kopumā tika iesaistītas četras automašīnas.

Kā pauž likumsargi, tad Arnolds centies veikt kreiso pagriezienu, kad luksafora signāls vēstīja to, ka tas konkrētajā brīdi nav atļauts.

Veicot neatļauto manevru, Arnolda vadītā automašīna sadūrās ar sarkanu "Prius" mašīnu, kā rezultātā aktiera vadītais transportlīdzeklis uzbrauca virsū "Prius" motora pārsegam. Pēcāk viņš nespēja novaldīt automašīnu un ieskrēja "Porsche Cayenne" transportlīdzeklī.

Ekrānuzņēmums no Twitter

Avārijā cieta "Prius" automašīnas vadītaja. Viņa tika nogādāta slimnīcā. Tiek vēstīts, ka pats aktieris satiksmes negadījumā nav cietis.

Kāds negadījuma aculiecinieks stāsta, ka notikušais izskatījies, kā kadrs no filmas. Automašīnu sadursme bija tik spēcīga, ka aktiera vadītajai mašīnai ir atvērušies gaisa spilveni.

Aloizs Arnolds Švarcenegers ir amerikāņu aktieris, modelis, kultūrists, biznesmenis, filantrops, aktīvists un politiķis. Švarcenegers guva plašu ievērību ar piedalīšanos dažādās Holivudas filmās, it īpaši izpelnījās atzinību par galveno lomu, Terminatoru, filmās "Terminators" (1984), "Terminators 2: Pastarā diena" (1991) un "Terminators 3: Mašīnu sacelšanās" (2003).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas