FOTO: Holivudas aktieris krasi mainījis savu izskatu

tautaruna.lv 23.janvāris 2022, 19:42
 
Reuters/Scanpix
Amerikāņu aktieris Zaks Efrons filmas dēļ piedzīvojis iespaidīgas vizuālās pārmaiņas. Aktieris kļuvis gluži neatpazīstams, ziņo "Daily Mail".

Pavisam nesen, 13. janvārī pirmizrādi piedzīvoja filma "Gold" jeb "Zelta drudzis". Tajā vienu no galvenajām lomām atveido populārais aktieris Zaks Efrons.

34 gadus vecais aktieris filmā piedzīvojis ievērojamas vizuālās pārmaiņas.

Filmas treilerī iespējams aplūkot to, kā izmainījies aktieris. Zaks ir ieguvis biezu bārdu. Ja ierasti viņu var redzēt ar kuplu matu sakārtojumu, tad filmas laikā viņš ir ieguvis pieticīgāku frizūru. Taču vislielākās pārmaiņas ir redzamas tieši viņa sejā. Viņa seju klāj dažādas lielākas un mazākas brūces, asinis, sasitumi un pat tulznas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Zaks Efrons filmā "Gold" atveido vīrieti, kurš atradis milzīgu zelta tīrradni. Kā izrādās netālā nākotnē visi dabas resursi ir izsmelti un cilvēku izdzīvošana ir pilnībā viņu pašu rokās. Divi ceļabiedri, Zaks Efrons un Entonijs Hejs, dodas uz bīstamo zonu - pamestām raktuvēm tuksnesī, kur atrod lielus zelta krājumus. Kad viens no viņiem dodas pakaļ transportam, otrs paliek apsargāt vērtīgo atradumu, taču tuvojas tuksneša vētra, apkārt klīst gan plēsīgi dzīvnieki, gan bīstami svešinieki, bet pārinieka rācija vairs neatbild.

Zakarijs Deivids Aleksandrs "Zaks" Efrons ir amerikāņu aktieris. Savu karjeru viņš uzsāka 2000. gadu sākumā, taču plašākai publikai kļuva pazīstams ar Troja Boltona lomu filmu sērijā "Vidusskolas mūzikls".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas