FOTO: Dailes teātrī būs redzams pasaulslavens Holivudas aktieris

tautaruna.lv 18.janvāris 2022, 15:38
 
HM CROPIX/SIPA/Leta/Scanpix
Kā savā mājaslapā un sociālajos tīklos atklāj Dailes teātris, top izrāde “Kokvilnas lauku vientulībā” ar Džonu Malkoviču un Ingeborgu Dapkunaiti.

Izrāde būs skatāma no 28. līdz 31. maijam.

Kā atklāj Dailes teātris, “Kokvilnas lauku vientulībā” veido pazīstamais krievu režisors Timofejs Kuļabins pēc Bernāra Marī Koltesa lugas motīviem. Izrāde notiks angļu valodā ar tulkojumu latviešu un krievu valodās titros.

Šā gada 15. janvārī sākās pirmais mēģinājumu posms Dailes teātrī. Izrādē piedalās pasaulslaveni aktieri - lietuviešu-krievu aktrise Ingeborga Dapkunaite un amerikāņu aktieris Džons Malkovičs.

Mēģinājumi notiks divos posmos, pirmajam noslēdzoties 25. janvārī. Maija sākumā komanda atkal tiksies Rīgā, lai mēneša beigās piedzīvotu pirmizrādi. Pēc izrādēm Dailes teātrī komanda dosies pasaules turnejā.

Izrāde ir stāsts par divu cilvēku slepenu satikšanos. Viņi ir svešinieki, bet vienam ir tas, ko vajag otram. Lai darījums notiktu, ir jāatrod veids, kā pateikt, ko vienam no otra vajag. Ir jāatrod valoda, kas ir citiem nesaprotama, bet konkrēta un tieša. Abiem vienam pret otru atklājas iekāre. Tomēr vēl arī pastāv bailes - atzīties savā iekārē, bailes kļūt ievainojamam. Bailes no svešā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas