Saimons Kauels televīzijā piedzīvo apkaunojošu situāciju

tautaruna.lv 23.janvāris 2022, 17:41
 
Reuters/Scanpix
Britu mūzikas producents, TV producents, vairāku talantu šovu žūrijas loceklis Saimons Kauels piedzīvoja pamatīgu izgāšanos televīzijā, vēsta "The Sun".

62 gadus veicais Saimons piedzīvoja pamatīgu kaunu populārajā talantu šovā "Britain's got talent".

Viņa kolēģis Deivids Valjamss centās pārbaudīt Saimona zināšanas.

Vienā no šova sērijām piedalījās piecus gadus vecs bērns, kurš rādīja savas neticamās zināšanas - spēju nosaukt visu pasaules valstu karogus.

Žūrijas locekļi pārbaudīja mazā zēna zināšanas rādot dažādu pasaules valstu karogu fotogrāfijas. Valjamss vēlējās situāciju padarīt interesantāku un pie reizes pārbaudīt arī Kauelu. Viņš Kauelam parādīja karoga fotogrāfiju un aicināja nosaukt, kurai valstij tas pieder.

"Ak, es to zinu - tā ir Šveice," Kauels bija pārliecināts par savu atbildi.

Tomēr izrādījās, ka viņš pamatīgi kļūdās.

"Idiot. Kurā valstī mēs tagad atrodamies? Anglijā," pasmējās Valjamss.

Izrādās, ka Kauelam tika parādīts Svētā Jura krusts, kas ir aptuveni 800 gadus vecs. Pašreizējas Anglijas karogs tika atvasināts no Svētā Jura krusta.

Svētā Jura krusts ir visai līdzīgs Šveices karogam, tomēr tas ir sarkans uz balta fona. Savukārt Šveices karogā ir attēlots balts krusts uz sarkana fona.

Jau vēstījām, ka pērn Saimons Kauels negadījumā lauzis muguru. Tika vēstīts, ka negadījums notika Saimona mājas pagalmā Losandželosā.Viņš nokrita no jauna elektrovelosipēda, kuru bija tikko kā iegādājies un nolēma izmēģināt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas