"Tas ir ļoti nožēlojami"; kāpēc Boriss Džonsons atvainojas karalienei Elizabetei II?

tautaruna.lv 22.janvāris 2022, 12:20
 
unsplash.com
Laikā, kad karaliene Elizabete II sēroja par vīra aiziešanu mūžībā un gatavojās bērēm, Borisa Džonsona darbinieki, neievērojot striktos Covid-19 noteikumus, sarīkoja divas ballītes.

Kā ziņo "People", tad Borisa Džonsona biroja darbinieki ir atvainojušies karaļnamam par to, ka tika sarīkotas ballītes dienu pirms prinčs Filipa bērēm.

"Tas ir ļoti noželojami, ka tas notika nacionālo sēru laikā," žurnālisiem pauda premjerministra Borisa Džonsona pārstāvis.

Tiek ziņots, ka pats Boriss Džonsons nepiedalījās darbinieki ballītē, kas tika rīkota par godu viņa oficiālā fotogrāfa un komunikācijas direktora aiziešanu no amata.

Kā ziņo mediji, tad ballītē tika lietots alkohols. Viens no darbiniekiem pat ir sūtīts uz lielveikalu ar koferi, lai iegādātos lielā daudzumā vīnu.

Ballīte notika laikā, kad Lielbritānijā bija ieviesti stingri Covid-19 ierobežojumi. Tie paredzēja, ka pulcēties un satikties bija ļauts tikai vienas mājsaimniecības ietvaros.

Pateicoties šiem noteikumiem, karaliene Elizabete II viena pati bērēs atradās kapela. Pārējie ģimenes locekļi, ievērojot distanci, atradās nostāk.

Jau vēstījām, ka Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona darbinieki Dauningstrītas rezidencē pulcējušies divos saviesīgos pasākumos ar alkoholisko dzērienu baudīšanu mājsēdes periodā.

Kā stāstīja aculiecinieki, tad tika lietots alkohols un viesi dejojuši. Uzdzīve turpinājusies līdz vēlam vakaram. Pasākumi sākušies atsevišķi, bet vēlāk to dalībnieki apvienojušies. Abos pasākumos kopā piedalījušies aptuveni 30 cilvēku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas