Mārtiņa Rītiņa dzīvība atkal karājas mata galā, viņš slimnīcā mākslīgi iemidzināts

tautaruna.lv 17.janvāris 2022, 18:10
 
Emīls Desjatņikovs / F64
Pirms nedēļas Latviju pāršalca ziņa par Latvijas slavenākā šefpavāra Mārtiņa Rītiņa kritisko veselības stāvokli. Nedēļas sākumā parādījās iepriecinošas ziņas, ka veselība sāk uzlaboties. Taču tagad atkal M. Rītiņš ievietots reanimācijā, vēsta portāls "Apollo'.

Mārtiņa Rītiņa brālis (rakstā "Diemžēl nav labas ziņas." Zināmi jaunumi par Mārtiņa Rītiņa veselības stāvokli"" (https://www.apollo.lv/7431971/diemzel-nav-labas-zinas-zinami-jaunumi-par-martina-ritina-veselibas-stavokli)) portālam "Apollo" ar'ī atklājis, ka Mārtiņa rīklē ievietota truba un viņš ir mākslīgi iemidzināts.

Par M. Rītiņa veselību raizējas ne tikai viņa tuvinieki. Arī Latvijas iedzīvotāji, kuri personiski nepazīst M. Rītiņu, tur īkšķi, lai slavenajam šefpavarām izdodos izveseļoties.

Decembrī klajā iznāca grāmata «De Profundis. Mārtiņš Rītiņš», kuru sarakstījusi bijušā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna mīļotā sieviete Linda Apse. Grāmatas atklāšanā bija pulcējušies sabiedrībā zināmi cilvēki. Policija sākusi pārbaudi par epidemioloģiskās drošības prasību ievērošanu. Pagaidām nav zināms, kāds ir pārbaudes rezultāts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas