Slavenā Kardašjana "fotošopa" dēļ piedzīvo pamatīgu izgāšanos

tautaruna.lv 15.janvāris 2022, 19:30
 
AFP/Scanpix
Realitātes šovu zvaigznes Hlojas Kardašjanas acīgākie fani pamanījuši, ko neparastu viņas nesen sociālajos medijos ievietotajā fotogrāfijā.

Kā ziņo "Daily Star", fani bija pamanījuši, ka zvaigzne visai neveiksmīgi ir izmantojusi fotošopu jeb apstrādājusi fotogrāfiju tā, ka ikviena acij ir redzams, ka Kardašjana ar datora palīdzību ir uzlabojusi savu izskatu.

Kardašjana sociālajā medijā "Instagram" bija ievietojusi trīs fotogrāfijas, kurās iemūžināta īsā kleitiņā.

Fanu uzmanību pievērsa fakts, ka viņas roku pirksti izskatās neticami gari. Pie tā vainojams fotošops.

Kardašjana saņēma neskaitāmi daudz komplimentus no saviem pielūdzējiem. Tomēr vairāki izteica kritiku par neprasmīgo fotogrāfiju apstrādi.

Fani vērsa uzmanību ne tikai uz to, ka zvaigznes roku pirksti izskatās neticami gari, bet arī uz to, ka fotošops izmantots, lai viņas kājas izskatītos garākas un tievākas.

"Omg pareizi? Es domāju, ka viņa izstiepa attēlus, lai viņas augšstilbs izskatītos garāks. Nekad neesmu redzējusi tik lielu roku, pēdējā bildē tā ir atkal normāla izmēra," rakstīja zvaigznes atbalstītāja.

"Kāpēc tavi pirksti ir tik gari?" Prasīja kāds sekotājs.

"Nevienam nav tik gari pirksti," pasmējās kāds cits.

"Viņas kājas izskatās neproporcionālas ar viņas ķermeni, Hloja, meitenīt, mēs varam redzēt izliektās līnijas," pauda acīgs zvaigznes fans.

Hloja Kardašjana ir amerikāņu televīzijas personība, realitātes šovu zvaigzne. Hloja popularitāti ieguva pēc tam, kad 2007. gada kopā ar ģimeni sāka filmēties realitātes televīzijas seriālā "Keeping Up with the Kardashians".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas