Linda Mūrniece saņem rēķinus par vairāk nekā 4000 eiro

tautaruna.lv 15.janvāris 2022, 17:30
 
Ekrānuzņēmums / facebook.com
Ekspolitiķe un uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajos tīklos dalās ar rēķinu, ko atsūtījis "Rīgas siltums", kopējā summa ir iespaidīga - 4202.16 eiro.

Ekspolitiķe un viesnīcas «Roma» vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīkos publicējusi saņemto rēķinu.

Kā min pati uzņēmēja, ieslēgusi apkuri viesnīcā uz nedēļu. Un saņēmusi rēķinu no "Rīgas siltuma" par vairāk kā četriem tūkstošiem eiro.

"Lielajos mīnusos ieslēdzu viesnīcā apkuri. Uz nedēļu. Lai māja pasildās 4202.16…Apsveru maksāt neizpārdotajās vīna pudelēs vai varbūt nesen restaurētos krēslos. Tāpat tas viss stāv nelietots…Ps. Elektrības rēķins apmēram par tādu pašu summu," ierakstā min Mūrniece.
Komentāros zem ieraksta cilvēki šūmējas un izsaka sašutumu par valdības nespēju ieraudzīt vienkāršo cilvēku problēmas.
Kāda sieviete iesaka maksāt tādos pašos solījumos, kā valdība. Uz ko Mūrniece atbild: "Nesamaksāja īpašnieki laikā NĪN 100 tk… RD atsūtīja brīdinājumu, ka konfiscēs īpašumu. Reiderisms konkrēts, manuprāt.
Ir baisa sajūta un baisas priekšnojautas. Daudzi aizbrauc. Es gaidu, kad manu lolojumu īpašnieki pārdos un arī došos prom no Rīgas. Uz laukiem. Kur saprotamāka lietu kārtība un attieksme"
"Elektrum rēķins viesnīcā šomēnes - 4013.11. Precīzi 3x lielāks nekā iepriekšējā mēnesī. Patēriņš nedaudz lielāks, jo mēģinājām saprast, ar ko sildīt stratēģiskas telpas - ar elektrību vai siltumu. Bet droši vien visa “atslēga” tarifā.
Laikā kamēr esam slēgti, mums piemēroja individuālo tarifu (pēc publiskiem skandāliem gan), kas tāpat kopsummā izvērtās rēķinā virs 1000 eur. Ar Elektrum “laipnu atbalstu” tarifs šobrīd ir dinamiskais. Ar acīmredzamām sekām…
Zinu, ka elektrība dārgāka, zinu, ka pensionāri izmisuši par savu dzīvokļu rēķiniem. Šis ir ilustrācijai - kā dzīvo bizness, kam nav ierasto ieņēmumu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:09

Jaunākās diskusijas