Elīnu Didrihsoni ierauj jaunā skandālā

tautaruna.lv 11.janvāris 2022, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Topošā māmiņa Zita (vārds mainīts) atklāj, ka viņai ne klīnikā Siguldā, ne Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā uz izmeklējumiem neļauj doties kopā ar vīru, tikmēr influencere Elīna Didrihsone publicē pretējo, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Grūtniece norāda, ka topošais tētis ļoti vēlas doties līdzi uz ultrasonogrāfiju, lai varētu iepazīties ar mazuli un atbalstīt mammu. Klīnikā Siguldā daudzviet izvietoti uzraksti, ka kabinetā drīkst ieiet tikai pacients. Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas reģistratūras darbiniece, ieraugot, ka Zita ieradusies ar vīru, paziņojusi, ka vīrs līdzi nedrīkstēs doties.

Astotajā grūtniecības mēnesī esošā Zita ”Instagram” pamanījusi influenceres Elīnas Didrihsones ierakstus, kuros vēsta, ka uz grūtniecības izmeklējumiem dodas kopā ar dzīvesbiedru.

"Zināmā influencere parāda visai Latvijai, ka viņa var iet kopā ar vīru. Man rodas jautājums, kā tad īsti ir- drīkst iet, vai nedrīkst? Mans vīrs ļoti grib nākt līdzi, taču viņam to neļauj. Man tikai ļāva filmēt izmeklējumā un iedeva bildītes, ko parādīt, tas arī viss, ko esam dabūjuši," pauž Zita.

Didrihsone saviem sekotājiem nav atklājusi informāciju, kādu klīniku apmeklē.

Elīna nepiekrīt tikties arī ar raidījumu Bez Tabu.

"Savas grūtniecības gaitas nevēlos apspriest jūsu raidījumā. Ar kuru man ir pieredze- neveidojat tos patiesus. Uzzinot par jums kā par personību, noteikti nevēlos vadīt sarunu," pauž Didrihsone.

Veselības inspekcijas Juridiskā departamenta vadītāja atklāj, ka likumā nostiprinātas tiesības uz izmeklējumiem doties kopā ar pavadošo personu, tomēr Covid 19 laikā ārstniecības iestādēm jāievēro virkne ierobežojošu pasākumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:40

Jaunākās diskusijas