"Nožēlojami!" Linda Mūrniece kritiski izsakās par Levitu

tautaruna.lv 15.janvāris 2022, 12:43
 
F64
Uzņēmēja un bijusī ministre Linda Mūrniece skarbi kritizējusi Valsts prezidentu Egilu Levitu, izlasot viņa intervijā pausto domu par sabiedrības neuzticēšanos valdībai.

TV24 raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu” Levits pauda, ka domu, ka sabiedrības neuzticēšanās valdībai ir saistīta ar padomju mantojumu.

Linda Mūrniece tam kategoriski nepiekrīt, rakstot, ka prezidents dzīvo paralēlajā realitātē.

"Prezidents tiešām dzīvo paralēlajā realitātē. Kāds padomju mantojums? Ir vērts pamanīt īsto realitāti un arī savu lomu tajā..

Un novelt visu uz sabiedrību laikā, kad sabiedrība mēģina izdzīvot, ir nožēlojami. Vēl arī kontekstā ar paša algas pielikumu šogad," raksta Mūrniece.

Kā raidījumā pauda Levits: “Valdība un Saeima, Saeimas vairākums, ir atbildīgi par politisko situāciju valstī, bet visiem ir jāzina un jāaptver arī tas, ka valsts nevar visu regulēt un visas problēmas atrisināt. Tā ir senā padomju domāšana, ka valsts visu nokārtos.

Tā ir ielaista problēma, tā ir saistīta daļēji ar padomju mantojumu, daļēji arī ar daudzām kļūdām, kas ir bijušas valsts politikā, arī nespēju saskatīt problēmas - ilgtermiņa problēmas un tās risināt.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas