Vai Lauris Reiniks tomēr piedalīsies šī gada Eirovīzijā?

tautaruna.lv 15.janvāris 2022, 14:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kāds iedzīvotājs mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar ierakstu par šī gada Eirovīzijas nacionālo atlasi, kurā pieminējis arī dziedātāju Lauri Reiniku. Mūziķis komentārā atbildējis.

Artūrs norādījis, ka starp nacionālās atlases dalībniekiem manījis daudzus ievērojamus Latvijas mūziķus, trūkstot tikai Laura Reinika.

"Parasti #eirovīzija nacionālajā atlasē man ir kāds izteiktāks favorīts un daži “lai brauc, būs ok”. Šogad startē bezmaz visi mūsu grandi (faktiski trūkst tikai @LaurisReiniks), bet dziesmas tādas reti nelipīgas vai uzspēlēti prikolīgas. Varbūt vnk palieku vecs un īgns.

Mūziķis ierakstam sniedzis mīklainu atbildi komentāros, norādot, ka nevarot zināt, kā ar viņu un Eirovīziju būšot.

"Ja tic grandioziem brīnumiem, tad tie piepildās. Kas to lai zina, kā tur ar Reiniku un Eirovīziju šogad būs," raksta L. Reiniks.

Ekrānšāviņš

Twitter lietotājs Andris pauž bažas, vai vēl varot pieteikties konkursam un jautā, vai mūziķis brauks "kā fona dejotājs".

Ieraksta autors Artūrs gan norāda, ka Lauris starp nacionālās atlases kandidātiem nav manāms.

Neatkarīgā jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā tika publiskoti tie 16 dalībnieki, kas tikuši Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursa “Supernova 2022” pusfinālā, un jau to vārdi vien izraisīja interneta vidē karstas diskusijas. Noklausoties pusfinālā iekļuvušās dziesmas, diemžēl nākas izteikt pesimistiskas prognozes, ka Latviju Eirovīzijā gaida kārtējais tukšais gads.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas