Gobzema ieraksts par slimošanu ar Covid-19 pamatīgi sadusmo cilvēkus

tautaruna.lv 11.janvāris 2022, 10:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Politiķis Aldis Gobzems, kurš tikko atklāja, ka ir inficējies ar omikrona paveidu, mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar ierakstu par slimošanu ar Covid-19.

A. Gobzems pauž, ka pat slimošanas laikā nav apsvēris domu par vakcīnu pret Covid-19.

"Vai brīdī, kad slimo ar kovid, galvā ir iezagusies doma: "Žēl, ka neesmu vakcinēts"? Atbilde - protams, ka nē," pauž politiķis.

A. Gobzema paustais pamatīgi sadumsojis soctīklu lietotājus, kuri neslēpj sašutumu par politiķa apgalvojumu.

"Vai guļot slimnīcā ar kovidu un plaušu ventilatoru, galvā nevienam neiezogas doma "Stulbi, ka nevakcinējos!"? Atbilde, visticamāk, ka jā!" - pie ieraksta norāda komentētāja.

"Šodien apbalvo brīvprātīgos, kuri strādāja slimnīcās un palīdzēja mediķiem! Tevis tur nebija! Vienā latviešu filmā teica #Plātīzers! Jauku vakaru!" - atzīmē komentētājs.

"Medpersonāls, liekot parakstīt dokumentus par ieviešanu medicīniskajā komā, nereti dzird jautājumu, vai nevar tagad poti dabūt," norāda komentētāja.

"Daudziem noteikti ir. Diemžēl," uzskata soctīklu lietotāja.

"Es, piemēram, esmu pieķērusi sevi ar domu"būtu Gobzemiste antivaksere, sen jau būtu karoti nolikusi un nebūtu jādzīvo ar kovida sekām!" Veseļojies!" - novēl komentētāja.

Jau vēstīts, ka A. Gobzems sociālajos tīklos pavēstījis, ka viņam atkal ir pozitīvs Covid-19 tests un apgalvo, ka inficējās no personas, kas bija vakcinēta pret Covid-19.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas