FOTO: Linda Mūrniece parāda sevi neierastā nodarbē; cilvēki aktīvi komentē redzēto

tautaruna.lv 9.janvāris 2022, 17:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Uzņēmēja un bijusī ministre Linda Mūrniece sociālajos medijos dalījusies ar attēlu, kurā redzama tīrām sniegu pie "Hotel ROMA" viesnīcas Rīgā.

L. Mūrniece attēlu publiskojusi gan Facebook, gan Instagram profilos.

"Ja nu kādam vajag sētnieku. Esmu apguvusi visādus trikus," sociālajā vietnē Instagram pie attēla raksta L. Mūrniece.
View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece)

Vietnē Facebook pie attēla cilvēki aktīvi komentē fotogrāfijā redzēto. Kāds soctīklu lietotājs atzīmē, ka parasti uzņēmumi šādiem pakalpojumiem noalgo firmas, taču L. Mūrniece atbild, ka tam nepieciešamas finanses, kuru nav. Savukārt citi slavē sievietes pozitīvo attieksmi un humora izjūtu, kā arī velta kritiku Rīgas domei un valdībai.

"Labi ka vēl ir optimisms! Turies!", "Privātā Biznesā dažreiz tā ir", "Īsta spēkasieva!", "Džeki, sportiskie, armijas džeki, arī Deputāti- varētu atnākt pēc grafika katru dienu palīgā! Nē. Sēž katrs tīra savu māju ...tik lielās ar lāpstām! Jā, Karalienes, māk pašas visu! Arī to, kas viņām nav jādara!", "Tev ar humora izjūtu viss ir pat ļoti ok," komentāros raksta cilvēki.

Jau vēstīts, ka pērn L. Mūrniece sociālajos medijos atzinās, ka pirmo reizi dzīvē bijusi uz darba interviju. Viņa atklāja, ka pieredze bijusi interesanta un "pēc ilgas pauzes bija iemesls uzvilkt arī formālu kostīmu".

2020. gada rudenī viņa paziņoja, ka viņas vadītā viesnīca "Hotel ROMA" vairs neatsāks darbību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:54

Jaunākās diskusijas