Gobzems pārsteidz ar netipisku ierakstu soctīklos

tautaruna.lv 3.janvāris 2022, 11:30
 
F64
Politiķis Aldis Gobzems, kas ikdienā dalās ar ierakstiem sociālajos tīklos par savām politisikajām akativitātēm, šoreiz, kā pats pauž, dalījies ar sev netipisku ierakstu.
Gobzems raksta, ka viņa pirmais šī gada ieraksts ir netipisks - tikpat netipisks, cik viņš bijis lidz šim.

"Ceru, ka Jaungadu esat sākuši ne tikai ar jaunām apņemšanām, bet jau esat arī kādu paveikuši. Bet citādi mans pirmais šī gada ieraksts būs netipisks. Tikpat netipisks, cik esmu bijis lidz šim.

Tātad. Ik pa laikam saņemu dažādu astrologu, burvju, pareģu, labvēļu un nelabvēļu vēstules, ziņas utt., kas ko tik par mani nav apskatījies “zvaigznēs”, akā, kārtīs vai citur. Jo populārāks esmu, jo vairāk tas notiek. Kopš šī brīža es visiem, kuri vēlas kaut ko “apskatīt” par mani, šādu atļauju nedodu. Tātad ikviens, kas to dara bez manas piekrišanas, dara sliktu.

Turpmāk tikai ar manu personīgu atļauju, jo palīdzību nevienam neesmu lūdzis uz šo brīdi un tamdēļ man nevajag palīdzību, kuru neesmu lūdzis. Citiem vārdiem, nenodarbojaties ar (krieviem ir viens labs vārds, bet lai paliek, sapratāt tāpat). Lai darbīga pirmā gada nedēļa un - izmaiņas sākas ar ko pavisam lokālu. Katram un katrai personiski svarīgu. Individuālu," raksta Gobzems.

Iepriekš vēstījām, Gobzems sociālajā vietnē Instagram izteicies par runām, kas saistītas ar narkotiku lietošanu.

"Mani nelabvēļi man cenšas piedēvēt narkotiku lietošanu un ko tik vēl nē, jo kompromatu par mani nav. Lielākais kompromats ir, ka vīrietis 43 gados var atļauties Armani cepuri," pauž politiķis. " Es nelietoju ķīmisku farmāciju, jo man nevajag. Es jūtos vesels un esmu vesels. Es nelietoju alkoholu, saldinātus dzērienus un man nekad vairāk nav paģiru."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas