VIDEO: Samanta Tīna atklāj, ko nožēlo pagājušajā gadā

tautaruna.lv 3.janvāris 2022, 10:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Samanta Tīna 2021. gada nogalē sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar video, kurā atskatās uz aizvadīto gadu.

Kā video atklāj Samanta, viņa mēdz gada nogalē pārskatīt savu sociālā medija Instagram profilu, lai atskatītos uz notikumiem pērnajā gadā, taču 2021. gada atziņas viņu saskumdinājušas, jo dziedātāja sapratusi, ka visa viņas uzmanība bija veltīta vienam notikumam, proti, Eirovīzijas dziesmu konkursam.

"Es sapratu, ka visu šo gadu biju fokusējusi visu savu uzmanību tikai vienam mērķim, vienai savai ambīcijai, uz kuru es tik ilgi gāju," video atzīst Samanta, norādot, ka runā par Eirovīziju. "Es atskārtu, ka viss pārējais par un ap šajā laikā vispār nav palicis manā atmiņā. Tikai vienīgi šī Eirovīzija."

Dziedātāja pauž, ka viņai bijušas "tādas kā klapītes" uz acīm un, lai gan, ja būtu iespēja atgriezties laikā, viņa konkursā darītu visu tāpat, taču vēlētos, kaut būtu vairāk pievērsusi uzmanību lietām, kas notiek apkārt bez Eirovīzijas.

Nobeigumā viņa novēl visiem nepazaudēt sevī "izzinošu bērnu ar prieku un laimi". Dziedātāja atzīmē, ka ir jāseko saviem mērķiem, bet bez šīm "klapēm", lai pilnvērtīgi izbaudītu procesu ceļā uz mērķi.

"Turpmāk, ejot uz savu mērķi, savām ambīcijām, pats svarīgākais ir ceļš un tas, ko tas man māca," apņemas Samanta.

Kā zināms, šogad Samanta Tīna Latviju pārstāvēja Eirovīzijā, taču diemžēl neiekļuva finālā. Tīna Latviju pārstāvēja ar dziesmu "The Moon Is Rising", kas stāsta par sievietes spēku un aicinājumu ikvienai pašai apzināties savu vērtību un skaistumu, nepakļaujoties sabiedrības standartiem un stereotipiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas