Anna Sedokova: Šis gads bija nežēlīgs

tautaruna.lv 31.decembris 2021, 16:48
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova saviem sekotājiem atzina, ka viņais šis gads bija ļoti grūts, jo dziedātāja zaudējusi sev ļoti tuvu cilvēku, ziņo "starhit.ru".

Dziedātāja gan neatklāj notikušā detaļas, bet cer, ka nākamais gads būs priecīgāks.

"Šis gads man atņēma divas ļoti svarīgas lietas - pašu mīļāko cilvēku un iemīļoto suni. Šis gads bija nežēlīgs," sociālajā vietnē Instagram raksta A. Sedokova.

39 gadus vecā dziedātāja gan tālāk ierakstā norāda, ka ir apņēmības pilna doties tālāk un ir gatava 2022. gadam.

Iepriekš izskanējušas baumas par Sedokovas šķiršanos no latviešu basketbolista Jāņa Timmas, taču šīs runas nav apstiprinājušās un abi tuprina to pierādīt arī faniem ar kopīgām fotogrāfijām.

Jau vēstīts, ka A. Sedokova satraukusi savus fanus: vietnē Instagram viņa pieminēja personiska rakstura traģēdiju, ar kuras detaļām viņa vēl nav gatava dalīties. Instagram īsajos stāstiņos māksliniece publicēja fotogrāfiju ar degošu sveci un atklāja, ka pārdzīvo grūtu periodu.

"Tagad ir ļoti grūti. Un pagaidām es neesmu gatava par to runāt. Es jums pastāstīšu vēlāk. Nejautājiet, lūdzu. Bet ir jādzīvo tālāk. Ir kaut kā jāsaņem sevi rokās. Tāpēc es mēģināšu imitēt ilūziju par laimīgu dzīvi. Jo, ja es to nedarīšu, es nogrimšu," rakstīja Anna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas