Modes mākslinieks Dāvids TV ēterā šokē ar skarbiem vārdiem

tautaruna.lv 30.decembris 2021, 14:18
 
Vladislavs Proškins/F64
Otrdienas, 28. decembra, vakarā TV3 skatītāju novērtējumam tika nodots pašmāju šova ”Modes skrējiens” šīs sezonas pēdējais raidījums, un tajā skarbāko modes ekspertu kritiku izpelnījās 33 gadus vecā keramiķe Inga, raksta "skaties.lv".

Šajā nedēļā ”Modes skrējienā” piedalījās trīs burvīgas dāmas - Anna, Elīza un Inga. Visām trīs dalībniecēm bija dots uzdevums sapucēties svinīgām Vecgada vakariņām pie drauga vai vīra vecākiem, turklāt vēl bija arī jāsarūpē dāvana mīļotā vecākiem.

Inga savam iznācienam modes ekspertu priekšā bija izvēlējusies gaiši pelēku samta bikškostīmu, ar kuru vēlējās izcelt savu personību. ”Es ieraudzīju šo tērpu, un es uzreiz tajā iemīlējos,” atzina Inga.

Ieraugot Ingu šajā tērpā, modes mākslinieks Dāvids saķēra galvu: ”Ārprāts!”

Dāvids atzinās, ka tad, kad Inga šo tērpu bija izvēlējusies veikalā, viņš no sirds smējies.

”Man tuvumā redze ir tāda, kāda ir, un es redzu planšetē to, ko es redzu. Jūs izskatījāties pēc baloža kakas. Jūs izplūdāt, es neredzēju cilvēku vispār. Es redzēju vienu pelēku pleķi, milzīgu, lielu.

Un tad es redzu dzīvajā, un tiešām es laikam esmu pareizi redzējis. Jūs izskatāties nevīžīga. Tas diemžēl ir šī samta kostīma nopelns” skarbs bija Dāvids.

”Šis kostīms jums tiešām neglaimo. Manās acīs tas izskatās atbaidošs. Jūs visa saplūstat kopā, jūs esat viens liels gabals - valis, torpēda, kaut kas liels un pat varbūt militārs, telts.

Jūs esat skaista sieviete, pilnasinīga. Es jūs redzēju, kāda jūs atnācāt, kad jūs sākāt skriet. Jūs bijāt lieliski saģērbusies, jums ir laba gaume. Kāpēc jūs uzvilkāt vilka kostīmu?! Kā var sevi nemīlēt?!” izteicās modes eksperts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:07

Jaunākās diskusijas