Šlesers paziņo, ka tiesāsies ar Kariņu un Levitu

tautaruna.lv 30.decembris 2021, 11:30
 
Kaspars Krafts/F64
Socialajā tīklā Facebook publicējot Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes lēmumu saistībā ar pret viņu ierosinātajām administratīvajaām lietvedībām, politiķis Ainārs Šlesers paziņojis, ka grasās tiesāties ar "Kariņa-Levita režīmu".

Kā atklāj Šlesers, pret viņu uzsākti seši administratīvie procesi.

"Es tiesāšos ar Kariņa-Levita režīmu, kurš ir uzsācis sešus administratīvos pret mani, par ziedu nolikšanu pie Brīvības pieminekļa, pastaigu pa Vecrīgu, par piedalīšanos protestos pie prezidenta pils ( Rīgas pils ) un Krastmalā," raksta politiķis.

Tāpat Šlesers pauž neizpratni par to, kāpēc viņam liegts piedalīties gaidāmajā tiesas sēdē.

"26.maijā 2022.gadā ir paredzēta tiesa, kura izskatīs administratīvo pārkāpumu lietu, KURĀ ES NEDRĪKSTU PIEDALĪTIES KLĀTIENĒ.

Rodas jautājums, kāpēc Kariņa-Levita režīms negrib pieļaut manu piedalīšanos tiesas procesā?
Atbilde ir vienkārša, tāpēc, ka esošā vara saprot, ka atklātā procesā tiks izgaismotā visa šī POLITISKI SAFABRICĒTĀ LIETA, kurā acīmredzami nav nekāda pamata tiesāt mani un arī citus cilvēkus, kuri ir nostājušies pret Kariņa-Levita režīmu," pauž Šlesers.

Kā vēstījām,

Valsts policija (VP) par epidemioloģiskās drošības un cita veida pārkāpumiem septembrī un oktobrī notikušajās protesta akcijās partijas "Latvija pirmajā vietā" līderim Aināram Šleseram kopumā administratīvajos sodos piemērojusi 1675 eiro.

VP saistībā ar 18.septembrī Rīgā notikušajiem piketiem ir konstatējusi vairākus epidemioloģiskās drošības un sabiedriskās kārtības pārkāpumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas