Millers par "vienu no stulbākajiem valdības lēmumiem"

tautaruna.lv 29.decembris 2021, 11:29
 
Oksana Džadana/ F64
No vienas puses valdības pārstāvji vai ikdienu skandina par omikrona lipīgumu, no otras puses - pieņem lēmumus, par kuriem tauta nebeidz brīnīties, piemēram, atļaut 31.decembrī darboties bāriem.

Pasākumu producents Juris Millers facebook raksta: "MK lēmums atļaut nevakcinētajiem apmeklēt baznīcas Ziemassvētkos un uzdzīvot Vecgada vakarā nakstklubos ir dziļumbuma ar laika degli. Sekas būs smagas un daudz rūgtākas par 31. decembra šampanieša malkiem naktsklubos. Šis lēmums pretendē uz vienu no stulbākajiem šīs valdības laikā."

Jau vēstīts, ka valdība otrdien, 21.decembrī lēma, ka Jaungada naktī Latvijā, tāpat kā Igaunijā, netiks piemēroti ārkārtējās situācijas laikā noteiktie darba laika ierobežojumi attiecībā uz pakalpojumu sniegšanu un pasākumu organizēšanu.

Izmaiņas bāru, restorānu un citu kultūras un izklaides vietu darba laika regulējumā Jaungada naktī - laikposmā no plkst.23 līdz plkst.6 - veiktas, ņemot vērā Jaunā gada sagaidīšanas tradīcijas. Līdz šim šādas vietas varēja strādāt līdz plkst.23, un arī pēc Jaunā gada sagaidīšanas ārkārtējās situācijas laikā šim vietām būs darbs jābeidz līdz plkst.23.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas