3X3 zelta olimpietis Čavars ātro kredītu jūgā iekritis ballītes dēļ

tautaruna.lv 29.decembris 2021, 12:39
 
Romāns Kokšarovs/F64
Vēl nesen zelta četrotni - Agni Čavaru, Kārli Paulu-Lasmani, Nauri Miezi un Edgaru Krūmiņu zināja tikai 3X3 basketbola cienītāji. Tagad viņus pazīst visi, vēstīts Gitas Vīksnes rakstā "Beidzot mēs varēsim atpūsties" žurnālā "Privātā Dzīve".

Šajos Ziemssvētkos puiši sagādājuši arī dāvanu saviem faniem - Edgara Gertnera grāmatu "No Ghetto līdz Olimpiskajam zeltam". Tajā iemūžināti puišu dzīves stāsti, neizlaižot arī nepatīkamākās dzīves lappuses.

Visvairāk apdedzinājos ar sadzīviskajām lietām, piemēram, ātrajiem kredītiem, lai nosegtu ballīti. Likās - nekas, aizņemšos un nākamajā mēnesī atdošu, bet pienāk nākamais mēnesis un nav, ko atdot,

grāmatā atceras Čavars.

Savukārt Lasmani treneri pieķēruši izklaidējamies naktsklubā, bet Miezis bijis iesaistīts totalizatoru skandālā un pat ticis diskvalificēts uz gadu.

Es sataisīju sūdus un guvu savu mācību. Vai būtu nodzēries, ja man vairs nebūtu iespējas spēlēt? Neko nevar zināt, viss varēja izvērsties traģiski,

spriež Miezis, piebilstot, ka sports ir viņa sirdslieta.

Arī Krūmiņam visu dzīvi nav gājis gludi. "Esmu pamatīgi nogāzies un daudz ko pārdomājis. Pēc tam sāku dzīvot ar principu, ka nepatikšanās, katrā sūdā, katrā neveiksmē ir jāprot atrast plusu," teicis Miezis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas