TV personība uzteic līdzšinējo darbu

tautaruna.lv 29.decembris 2021, 9:00
 
Pixabay
Influencere Rūta Dvinska vairakus gadus vadīja raidījumu "Mamiņu klubs". Taču līdz ar jauno gadu nolēmusi pieņemt citus profesionālos izaicinājumus.

Kā portālam "Delfi" pasakaidroja "Māmiņu kluba" vadītāja Baltijas valstīs Sandija Salaka, šķiršanās no Rūtas Dvinskas notikusi ļoti draudzīgi, sadarbība ar viņu bijusi tīkama visai radošajai komandai, piebilstot, ka raidījums bez jaunas vadītājas nepaliks.

Pat Rūta Dvinska savā instagram kontā raksta: "Dzīves vilciens neapstājas, tas, patiesībā, trauc uz priekšu ar milzu jaudu. Tas ir ceļš un vienīgais jautājums ir, vai braucam pareizā virzienā un, vai izvēlētais vagons ir mums piemērotākais. Man laiks pārkāpt citā vilcienā. Tā nav nekāda galastacija, tas ir tikai pieturpunkts vienam kapitālam braucienam.
Es saku vissirsnīgāko PALDIES visai @maminuklubs komandai par siltu uzņemšanu, par iespēju, pieredzi, mācībām, cilvēkiem un emocijām.

Milzu PALDIES visiem maniem viesiem. Sarunas ar Jums bija šo gadu lielākais ieguvums un prieks.

Vislielākais PALDIES, protams, Jums, ka bijāt kopā ar mani ik svētdienas rītu šo gadu garumā

No TV gan es neatvados, patiesībā, mēs turpmāk redzēsimies biežāk. Kur un kad, tas gan, lai līdz Jaunajam gadam vēl paliek mazs noslēpums."

Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas