Gobzems komentē runas par narkotikām

tautaruna.lv 23.decembris 2021, 10:30
 
F64
Politiķis Aldis Gobzems sociālajā vietnē Instagram izteicies par runām, kas saistītas ar narkotiku lietošanu.

Politiķis kārtējo reizi dalījies ar paveikto gada laikā, ieskaitot sportiskās aktivitātes un svara zaudēšanu, komentējot arī runas par narkotiku lietošanu.

"Mani nelabvēļi man cenšas piedēvēt narkotiku lietošanu un ko tik vēl nē, jo kompromatu par mani nav. Lielākais kompromats ir, ka vīrietis 43 gados var atļauties Armani cepuri," pauž politiķis. " Es nelietoju ķīmisku farmāciju, jo man nevajag. Es jūtos vesels un esmu vesels. Es nelietoju alkoholu, saldinātus dzērienus un man nekad vairāk nav paģiru."

Politiķis dalījies ar fotogrāfijām, kurās redzams bez krekla.

"Bildes ir no šodienas. Tā izskatās 43 gadīgs nonarkojies vīrietis, kurš ir lohs un kas tur vēl nē. Lai gan Jūs jau saprotiet," raksta politiķis.

Jau vēstīts, ka reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks mikroblogošanas vietnē "Twitter" dalījies ar Saeimas deputāta Alda Gobzema video fragmentu un to savā ierakstā sasaista ar kokaīnu.

Savukārt mikroblogošanas vietnē Twitter publicēts video, kurā politiķis Aldis Gobzems redzams savā rīkotajā pasākumā "Rododendrs". Tiesa gan, soctīklu lietotāji pauž neizpratni par video redzēto, proti, Gobzema teikto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:18

Jaunākās diskusijas