Kulakovam nopietnas veselības problēmas

tautaruna.lv 21.decembris 2021, 11:24
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Grupas "Pērkons" līderim Jurim Kulakovam šis bijis grūts gads. Viņš pārcietis divas sirds operācijas, vēstīts Martas Martinsones rakstā žurnāla "Kas Jauns".

Juris Kulakovs pavasarī labu laiku pavadījis Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā. Viņu bija piemeklējusi mirdzaritmija.

Vaina bija nopietna, un lietā tika likta pat elektrošoka metode,

viņš atklāj žurnālam.

Par to, ka veselības pasliktināšanās bijusi gana nopietna, liecinājis arī fakts, ka tēvu steigšus ieradās apmeklēt arī viņa meita Justīne Šipņevska-Kulakova, kura jau vairākus gadus ar vīru un diviem bērniem dzīvo Francijā.

Novembrī māksliniekam atkal nācies doties uz slimnīcu, turklāt divas reizes.

Gan novembra sākumā, gan beigās man bija acu operācija. Precīzāk - tika uzlabota redze, jo acis apdraudēja katarakta. Tā sāka progresēt. Dzīvi redzēju izplūdušu, un pienāca laiks savest kārtībā savu redzējumu, iedot asumu. No acu operācijām nebaidījos, jo tā jau ir gadu gadiem atstrādāta - 99 procentos izdodas. Protams, jocīgi bija,

atceras Kulakovs.

Arī pēc redzes uzlabošanas viņš turpinās nēsāt brillēs. “Daktere gan atzina, ka brilles man jāvalkā, kaut vai tā iemesla pēc, ka kāds mani bez tām varētu nepazīt. Esot jāsaglabā savs publiskais tēls,” sev ierastajā manierē žurnālam pajokoja komponists. Pēc viņa teiktā, rāmīši brillēm būšot tie paši, jānomaina tik stikliņi, kuri piemēroti šā brīža acu gaišumam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas