"Es uz to apzināti eju". Ko Gobzems grib panākt ar savu akciju?

tautaruna.lv 9.decembris 2021, 12:09
 
F64
Politiķis Aldis Gobzems, kas kopš pirmdienas īsteno savdabīgu protesta akciju, pulcējot cilvēkus dažādās Latvijas pilsētās, izteicies par to sociālajā tīklā Facebook.
Kā raksta Gobzems, viņš būs Latvijas premjers, un viņu šajā amatā iecels tauta.

"Es būšu premjers. Latvijas Republikas premjerministrs. Es uz to apzināti eju. Un mani nekas šajā ceļā neapturēs. Mani tur iecels tauta. Tauta, par kuru es rūpēšos ar tikpat lielu enerģiju, kādu Jūs redzat šonedēļ. Tas notiks. 13.12. Pie tā sauktā prezidenta pils," raksta Gobzems.

Tikmēr, kā ziņots, Valsts policija kopumā pret Saeimas deputātu Aldi Gobzemu (LuK) sākusi 21 administratīvo pārkāpumu procesu par iespējamiem pārkāpumiem pasākumos Kurzemes un Zemgales pilsētās.

Tostarp 12 procesi sākti par iespējamiem pārkāpumiem pasākumos pirmdien Tukumā, Talsos, Ventspilī un Liepājā, savukārt deviņi procesi - par iespējamiem pārkāpumiem otrdien Kuldīgā, Saldū, Dobelē un Jelgavā.

Pret sapulču organizatoru policija sākusi administratīvā pārkāpuma procesus par nepakļaušanos amatpersonu likumīgajām prasībām, sīko huligānismu, likuma "Par sapulcēm, gājieniem un piketiem" un valdības rīkojuma "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" neievērošanu.

Kā vēstījām iepriekš, Gobzems atklāja, ka ir iemīlējies. Tagad viņš sociālajā tīklā facebook publicējis fragmentu no sarakstes ar mīļoto sievieti. Facebook, Gobzems publicējot sarakstes fragmentu, kurā teikts, ka viņš ir lauva un tas jāturpina, rakstīja, ka to dara minētā cilvēka dēļ, kura personību gan politiķis neatklāj.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas