"Biedēklis"; Latvijas TV šovā skarbi kritizē Pugačovu

tautaruna.lv 9.decembris 2021, 13:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Otrdienas, 7. decembra, vakarā pie kanāla TV3 skatītājiem devās pašmāju šova ”Modes skrējiens” kārtējais raidījums, un tajā par uzvarētāju kļuva 32 gadus vecā Agnese no Ozolniekiem, raksta "skaties.lv".

Modes ekspertu Anitas Altmanes un Dāvida un pašu dalībnieču novērtējumā ar uzdevumu vislabāk bija izdevies galā tikt Agnesei.

”Jums ir lielisks augums, viss ir ļoti lieliski, bet ne skatuvei,” Agneses izvēlēto tērpu vērtēja Dāvids. ”Kameras, tāpat kā fotogrāfija, tver siluetu, un šis siluets pašlaik ir pilnīgi divi dažādi cilvēki. [..] Apakša iet uz darbu, uz kino, augša iet uz tusiņu un vēl kaut kur. Jums ir ļoti labs augums, ļoti proporcionāls augums, bet izskatās īsas, strupas kājas, pilnīgi cita opera.”

Tāpat Dāvids izteicās, ka nav izvēlēti piemēroti apavi, kas kombinācijā ar biksēm neizskatījās sevišķi veiksmīgi. Modes eksperts sprieda, ka daudz veiksmīgāka izvēle būtu bijuši ādas šorti.

”Tik smalkas kājas man nav, lai es šortus vilktu,” iebilda Agnese. Bet Dāvids uzdeva pretjautājumu: ”Kāpēc ne?”
”Tikko skatījos Pugačova ar Galkinu atzīmē… Meitenīga minikleitiņa, gaumes vispār nav nekādas, viņa izskatās pēc biedēkļa. Un viņa vēl kāpj uz skatuves un biedē cilvēkus.

Tu uztraucies, ka redzēs tavas slaidās kājas. Tu esi skaista sieviete, tu neesi Pugačova, tu vari atļauties. Viņa nevar atļauties, bet atļaujas,” Agnesi iedrošināja Dāvids.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas