Zaudēt 20 kilogramus 10 dienās? Aplikācijas uztura plāns saceļ vētru soctīklos

tautaruna.lv 9.decembris 2021, 19:50
 
Ekrānuzņēmums
Mikroblogošanas vietnē Twitter pamatīgu diskusiju izraisījis aplikācijas "MonacoFit" uztura plāns.

Ar uztura plānu sociālajos tīklos dalījusies Ance Tarvida, kura pauž bažas par to, ka tas paredz, ka 10 dienu laikā iespējams veselīgi zaudēt 20 kilogramus svara.

Komentāros gan tiek norādīts, ka fitnesa modelei Paulai Freimanei ar šo aplikāciju vairs neesot saistības un žurnāliste Baiba Runce komentārā precizē, ka "MonacoFit" ir tie paši īpašnieki, kas Stokholmas diētai.

Tikmēr komentāros izvērtusies pamatīga diskusijā, kurā cilvēki ne tikai dalās ar savu pieredzi svara zaudēšanā, bet arī kritizē izveidoto uztura plānu, apšaubot tā efektivitāti.

"Man šķiet, ka tur ir par daudz kaloriju," savas aizdomas pauž komentētāja.

"Max, ko es nodzinu ir 20kg pa diviem menešiem un tas bija drastiski (par maz ēdu un fiziski smags darbs), protams, kā šādās situācijās notiek, dabūju dubultā atpakaļ un bonusā sačakarēju sirdi," ar savu pieredzi dalās komentāra autore. "Tā tas notiek un tas nav veselīgi, tadēļ iesaka lieko svaru sadalīt uz 12 un tā iegūst daudzumu, ko nomest pa mēnesi un tā lēnām nodzīt gada laikā. man tie būtu 4kg mēnesī, tik viņi kaut kā nepazūd ka vajadzētu."

"Sakārtot ķermeni un nomest svaru - tas ir vismaz 6 mēnešu darbs! Šis mani tiiiik ļoti uzvelk, ka iešu atkal padauzīt ar pieri pa sienu," norāda komentētāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas