23 gadu vecumā atrasta mirusi slavena talantu šova dalībniece

tautaruna.lv 9.decembris 2021, 10:30
 
Ekrānšāviņš
Slavenā talantu šova "America's Got Talent" dalībniece Skiliara Hiksa, kura šovā piedalījās 2013. gadā, 6. decembrī atrasta mirusi, vēsta ārvalstu mediji.

23 gadus vecā dziedātāja atrasta mirusi 6. decembrī kāda drauga mājā Libertijā, Dienvidkarolīnā, ASV, portālam TMZ pavēstīja jaunās sievietes māte Džodija Sikama Kronka.

Likumsargi amerikāņu tabloīdam "E! News" apstiprināja, ka mūziķe mirusi kādā mājā pilsētā un nāves apstākļi tiek izmeklēti.

Trešdien, 8. decembrī Pikensas apgabala šerifa biroja priekšnieks Čads Brūkss pastāstīja, ka Skiliara atrasta guļam uz vannas istabas grīdas, turpat blakus atradās arī narkotikas. Lai gan oficiālais mūziķes nāves iemesls vēl nav apstiprināts, virsnieka sacīja, ka ir aizdomas par narkotiku pārdozēšanu.

Skiliaras māte atklāja, ka meita cīnījusies ar garīgās veselības problēmām, ieskaitot depresiju un cietusi no narkotiku atkarības.

Maijā Skiliaras ģimene paziņoja, ka jaunās sievietes mīļotais vīrietis Fabians miris satiksmes negadījumā. Vīrietim bija 29 gadi.

Dziedātāja plašāku atpazīstamību ieguva NBC talantu šova astotajā sezonā 2013. gadā, kad viņai bija 14 gadi. Hiksa iekļuva otrajā kārtā, taču tika izslēgta pirms šova tiešraižu raidījumiem. Vēlāk tajā pašā gadā viņa izdeva savu debijas albumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:25

Jaunākās diskusijas