Šlesers soctīklos velta ierakstu aizturētajam Gobzemam

tautaruna.lv 6.decembris 2021, 13:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Politiķis Ainārs Šlesers aicina atbrīvot šodien policijas aizturēto politiķi Aldi Gobzemu.
Šlesers aizina atbrīvot Gobzemu un protestēt, kā raksta politiķis, pret esošās varas visatļautību.

"AICINU NEKAVĒJOTIES KARIŅA-LEVITA REŽĪMU ATBRĪVOT AIZTURĒTO SAEIMAS DEPUTĀTU GOBZEMU!

AICINU VISUS LATVIJAS CILVĒKUS, KURI GRIB, LAI UZ VISIEM LAIKIEM PAZŪD KARIŅA-LEVITA REŽĪMS, PROTESTĒT PRET ESOŠĀ REŽĪMA VISATĻAUTĪBU!
MUMS IR KOPĪGS MĒRĶIS, GĀZT ESOŠO REŽĪMU, LAI LATVIJĀ BEIGTOS CILVĒKU AIZTURĒŠANAS UN PAZEMOŠANAS, PIESPIEDU PASĀKUMI UN EKONOMIKAS HAOSS," raksta Šlesers.
Kā ziņots, Valsts policija pirmdien Tukumā aizturējusi Saeimas deputātu Aldi Gobzemu (LuK).

Gobzems ar speciāli sagādāto un aplīmēto autobusu bija ieradies Tukumā, kur tika sākta viņa reklamētā protesta akcija pret valsts varu. Tikšanās vieta bija paredzēta pie veikala "Lidl", bet aizturēšana notika pāri ielai pie vietējās benzīna uzpildes stacijas.

Uz Gobzema ierašanos Tukumā bija sanākuši vairāki desmiti cilvēku, no kuriem daļa skaļi likumsargiem pārmeta par politiķa aizturēšanu.

Tāpat viņam bija pirmdien paredzēta tikšanās Talsos, Ventspilī un Liepājā. Savukārt 13.decembrī reklamēta akcija pie Rīgas pils.

Jaunākā infromācija liecina, ka Valsts policija pirmdien Tukumā aizturēto Saeimas deputātu Aldi Gobzemu atbrīvojusi un pret viņu sākusi divus administratīvā pārkāpumu procesus.

Jau ziņots, ka Valsts policija iepriekš Gobzemam par šogad 4.augustā Rīgā nesankcionēto protesta akciju pret "obligātu vakcināciju" piemēroja 350 eiro un 2000 eiro lielu administratīvo sodu. Savukārt par 18.augustā protesta akcijā "pret obligātu vakcināciju" notikušajiem pārkāpumiem deputātam policija piemērojusi administratīvos sodus 6700 eiro apmērā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:08

Jaunākās diskusijas