Reiniku "izsmej" par soctīklu ierakstu par balstvakcīnu

tautaruna.lv 6.decembris 2021, 11:30
 
F64
Dziedātāja Laura Reinika ieraksts par balstvakcināciju mikroblogošanas vietnē Twitter izsaucis pretrunīgu citu lietotāju reakciju.
Reiniks raksta, ka savu trešo poti pret Covid-19 dabūs, tik līdz būs iespēja.

"Man vienalga par paveidiem, es savu booster shot dabūšu tiklīdz kā varēšu. Laikam jau varu. Vismaz pēc Amerikas standartiem (6 mēn)," raksta Lauris.

Šo ierakstu citi Twitter lietotāji vērtēja pretrunīgi. Daļa gan atbalstīja Reinika lēmumu un dalījās arī ar stāstiem par to, kā viņi saņēmuši balstvakcīnu.

"Es savējo jau dabūju. Man 2 Astras un boosteris Pfizer. No Pfizer briesmīgi galva sāpēja 3 dienas. No Astras riktīgi gandrīz nedēļu slima biju... Bet tas vēl vairāk liek domāt par to, kā es pārciestu (un vai) the real deal, ja šādi reaģēju tikai uz covid proteīnu?!"

Tikmēr liela daļa steidza ironizēt par Laura vēlmi revakcinēties.

"Lieliska vakcīnas reklāma, tā vien gribās iepotēt.... P.S. manā apkārtnē visi nevakcinētie slimo bez simptomiem."

"Ne tikai vari, bet tev, Lauri, to arī vajag. Mauc no visa spēka".

"Priekšā,katru gadu -3 booster,lai veicas!"

Kā vēstījām iepriekš, Reiniks, kurš jau agrāk veltījis skarbu kritiku tiem, kuri atsakās vakcinēties pret Covid-19, norādījis, ka šādus cilvēkus pārliecināt spētu tikai viņu tuvinieku nāve.

"Vairs nekomentēšu un nerunāšu, bet lielu daļu pārliecinās vakcinēties TIKAI smagi slims vai nomiris kaimiņš, draugs, radinieks vai ğimenes loceklis. Melni, bet tā ir. Mūsu ieteikumi/aicinājumi to darīt ir kā klausīties radio. Dzirdu, bet neklausos. Nu, neko darīt," pauda dziedātājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas