Magones privātajā dzīvē negaidīts pavērsiens

tautaruna.lv 6.decembris 2021, 18:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Liepājas dzejnieks Jans Ikes šovu zvaigzni Magoni Šutovieni pārsteidz ar romantisku maltīti atpūtas laikā, vērojams STV pirmā! kanāla šovā "Slavenības. Bez filtra".
"Pārsteigums jau tāds, ka vīrietis saprata, izdomāja. Viņš nav jāmudina, viņš pats saprata," par sagādāto maltīti saka Magone, norādot, ka ļoti augstu novērtē dzejnieka iniciatīvu.

Kā izrādās, dzejnieks Magonei arī sasolījis “debesu kalnus” - gan uzcelt viņai māju, gan pamest ģimeni, lai dotos pie viņas.

Lai gan Magone ir sajūsmināta par dzejnieka uzmanību un sagādāto pārsteigumu, viņa saglabā vēsu prātu un uzsver, ka abu tikšanās ir tikai ar profesionālu nozīmi.

"Mums jārunā par darbu. Šis nav randiņš. Lai kāds nedomā, ka mēs te abi kaut ko," dzejniekam saka Magone.

Magone atzīmē, ka vispirms viņai jāizšķiras no Žaņa un jākļūst brīvai, tad viņa pēc Ikes darbiem spriedīs, vai vīrietis viņai piemērots. Turklāt viņa atklāj, ka pēc tikšanās ar numeroloģi zina, kāds vīrietis viņai nepieciešams un Jānis neatbilstot visiem vajadzīgajiem parametriem.

"Šajā brīdī mēs esam darba kolēģi. Mums ir jādabū gatavs projekts," saka Magone. "Tā romantika pa vidu ir tāda forša dienas ilustrācija, emociju saņemšanai un dzejas radīšanai."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas