Jolanta Gulbe-Paškeviča: nav man žēl, ka man nav "brīnumainā" sertifikāta

tautaruna.lv 2.decembris 2021, 17:14
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Latvijā pret Covid-19 vakcinējušies (ar vismaz vienu poti) ir gandrīz 1 280 000 iedzīvotāji. Lai arī valdība un veselības jomas pārstāvji mudina potēties arī vēl nogaidošos, ir cilvēki, kas nav pierunājami - katram ir sava pārliecība, kāpēc viņš nevakcinējas.
Arī dziedātāja un vokālā pedagoģe Jolanta Gulbe-Paškeviča šobrīd ir izdarījusi izvēli - nevakcinēties.
"Nav man žēl, ka man nav šī “brīnumainā” sadarbībspējigā sertifikāta. Domāju, ja nebūtu augusi un dzīvojusi padomju laikos, iespejams būtu savādāk. Atceros, kā tas bija, kad nebija. Bija deficīts, traki garas rindas un vienkārši, daudz kā nebija. Kad apģērbu veikalā bija pievedums, cilvēki rindu sāka veidot iepriekšējā vakarā un stāvēja visu nakti līdz rītam…bet pa to laiku, šī veikala pārdevējas, saaicinājušas draugus un radus, sev veikalā atlasīja vajadzīgo. Pārējiem palika, kas palika un es pat tiku pie savām pirmajām Wrangler džinsām.
Laukos mums bija tikai viena kafeinīca, kad tā strādāja, bija jauki, nestrādāja- nu arī nekas. Mamma mājās uzcepa plātsmaizes vai pīrāgus.
Nekad neaizmirsīšu, kad mācījos 5.klasē, mums bija militārā mācība skolā, kur mācījāmies vilkt gāzmaskas. Mūs biedēja, ka mums var uzbrukt amerikāņi…un kad nomira Brežņevs, es ļoti traki raudāju, jo domāju, ka tūlīt sāksies karš. Mēs tikām audzināti, balstoties uz baiļu propogandas pamata. Un tas, kas notiek šobrīd, stipri atgādina kaut kur jau redzēto un piedzīvoto, tikai “vēži citā kulītē”.
Neviena slimība nav nekas iepriecinošs un lai Dievs dod gudrību un spēku ārstiem, kuri cīnās par ikviena dzīvību, arī pie citām slimībām.
Vīruss ir riebīgs, bet tas, kas tiek veidots šī vīrusa aizēnā, ir daudz lielāks ļaunums.
Mans vīrs izslimoja diezgan viegli. Daudzi paziņas slimo, cits vieglak, cits -lidzigi kā ar gripu.
Man nepielipa. Labāk izslimotu, nekā potēties pret to, kas nelīp. Varbūt esmu izslimojusi nenojauzdami?
Bet, tā kā neslimoju vispār, kopš aktīvi nodarbojos ar sportu, tad vispār nav saprotams, kamdēļ veselam cilvēkam būtu jākaunas, ka viņš ir vesels un tas vēl būtu jāpierāda!?
Un ja slimo vakcinētie un nevakcinētie, vīrusu pārnēsā gan vieni, gan otri, mirst arī tie un otrie, vai tad vesels cilvēks nav vairs vērtība sabiedrībā?
Vai tiešām runa ir tikai par mūsu veselibu? Un ja ne??
Šausmigi aizdomīgi šķiet, ka par katru cenu, mūs glābj tikai vienas zāles!
Paldies, neticu. Man ir Savs Glābējs un mans sertifikāts no Dieva! Āmen.
P.S. Lai Jums stipra veselība! � rūpējieties par sevi, jo viss sākas mūsu galvā," facebook raksta Jolanta Gulbe-Paškeviča.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas