Ekonomikas ministrs pēc "Expo" izstādes atpūšas Dubaijā

tautaruna.lv 2.decembris 2021, 19:51
 
Dmitrijs Suļžics/F64
LTV raidījums "Kas notiek Latvijā" trešdienas vakarā apsprieda strauji kāpušās elektrības un gāzes cenas. No aicinātajām amatpersonām un politiķiem trīs atteica dalību raidījumā.

Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs neesot varējis ierasties raidījumā, jo pēc "Expo" izstādes apmeklējuma atpūšoties ārzemēs. Ekonomikas ministrijas parlamentārajai sekretārei Ilzei Indriksonei trešdienas vakarā bijis privāts pasākums, savukārt Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas vadītājs Krišjānis Feldmans nav varējis ierasties ģimenes aptākļu dēļ.

Ekonomikas ministrija vēstija, ka Jānis Vitenbergs 25. novembrī sāka darba vizīti Dubaijā, Apvienotajos Arābu emirātos (AAE), lai kopā ar Valsts prezidentu Egilu Levitu piedalītos starptautiskās izstādes “EXPO 2020” Latvijas Nacionālās dienas atklāšanas pasākumos, kā arī kopā ar Latvijas uzņēmēju delegāciju uzrunātu potenciālos sadarbības partnerus dažāda formāta biznesa forumos. Vizītes ietvaros, kas norisināsies līdz šā gada 29. novembrim, ministram bija plānotas arī tikšanās ar AAE amatpersonām, lai veicinātu abu valstu ekonomisko sadarbību.

Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa rīkojums savukārt paredz piešķirt Jānim Vitenbergam ikgadējā atvaļinājuma daļu no 2021. gada 30. novembra līdz 3. decembrim.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas