Pēc Džordža Maikla nāves atklājas pārsteidzoša ziņa

tautaruna.lv 23.decembris 2021, 17:44
 
Reuters/Scanpix/Leta
Tapis zināms, ka tieši Džordžs Maikls bijis noslēpumainais labdaris, kurš finansē svētku dekorācijas Haigeitas apkaimē, Londonā, Lielbritānijā, raksta "Mirror".

Pat pēc mūziķa nāves 2016. gada Ziemassvētku dienā, viņa īpašums joprojām finansē svētku dekorācijas apkaimē, kurā dziedātājs dzīvoja.

Džordžs Maikls dzīvoja namā Londonas ziemeļos, kurā apmetās 2002. gadā un tur mitinājās līdz pat savai nāves dienai. Leģendārais mūziķis apglabāts tur esošajā kapsētā.

Kā īpašu apliecinājumu mīlestībai pret šo rajonu, viņš nodrošināja, ka finansējums Ziemassvētku lampiņām tiek nodrošināts arī viņa nāves gadījumā.

"Džordžs Maikls bija mūsu slepenais labdaris daudzus gadus, un viņam ļoti patika Ziemassvētku gaismiņas. Par laimi, viņa īpašums turpina mūs atbalstīt pat pēc viņa nāves," atklāj Kriss Ulderhils, kurš strādā nekustamo īpašumu pārdošanas uzņēmumā.

Džordžs Maikls, kurš slavu iemantoja kā grupas "Wham!" dalībnieks un vēlāk izveidoja veiksmīgu solokarjeru, mira 2016. gada 25. decembrī 53 gadu vecumā. Džordžs nomira no sirdslēkmes un aknu komplikācijām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas