Atklāj pārsteidzošu Elizabetes II lūgumu banketā ar Obamu

tautaruna.lv 11.decembris 2021, 14:50
 
Vidapress
Bijušais Apvienotās Karalistes kanclers atklājis, ka karaliene reiz valsts banketā lūgusi viņu pateikt toreizējam ASV prezidentam Barakam Obamam, lai viņš dodas prom, jo viņa gribējusi gulēt, raksta "Īnsider".

Bijušais kanclers Džordžs Osborns šo faktu pieminējis sarunā ar lordu Edu Vaizeju, bijušo toriju parlamenta deputātu un ministru, ko organizēja Sv. Pāvila skolas absolventu asociācijas klubs. Medijs "Insider" šajā pasākumā piedalījās virtuāli.

"Es biju valsts banketā Lielbritānijā, kurā piedalījās Baraks Obama. Karaliene pienāca pie manis un sacīja: "Pasakiet prezidentam, ka ir vēls un es gribu iet gulēt." Es redzēju, ka Baraks Obama lieliski pavada laiku, malkojot vodka martini un runājot ar cilvēkiem. Es domāju: "Ak, mans dievs, es būšu tas cilvēks, kuram jāiet un jāsaka, lai viņš iet mājās", " klātesošajiem pastāstīja Dž. Osborns.

B. Obama vizītē Apvienotajā Karalistē bija ieradies 2011. gada maijā, kur kopā ar sievu Mišelu bija goda viesi valsts banketā Bekingemas pilī. B. Obama apmeklēja Lielbritāniju arī 2016. gadā.

Bekingemas pils un Osborns nav snieguši komentāru par šo faktu "Insider".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas