Mūrniece dalās ar video, kurā skolēni uzvedas briesmīgi

tautaruna.lv 1.decembris 2021, 19:15
 
Vladislavs Proškins / F64
Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece uzņem video, kurā jaunieši izklaidējas, no skolas loga apsaukajoties un neglīti izrunājoties. 

Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajā vietnē "Facebook" dalījusies ar video, kurš uzņemts pie Natālijas Draudziņas ģimnāzijas. Pēc video un komentāriem var spriest, ka jaunieši izklaidējas, no skolas loga apsaukajoties un neglīti izrunājoties.

"Natālijas Draudziņas ģimnāzija/ RNDV kas jumts tur notiek? Strapbrīdis vai stunda? � Piedāvājumu apkārtējiem aiziet, lai viņus iz…drāž nofilmēt nepaspēju. Bet kāds var uziet gan. Ar policiju kopā."

Pie ieraksta lasami komentāri:

"Es 100% būtu iegājis ciemos !!! Savādāk šie sīkie kverpļi, kuru vecāki uzskata, ka viņu bērni ir hiperaktīvi, nevis neaudzināti mazi kretīni, uzvedas vienkārši graujoši. Es mēdzu "sulīgi" lamāties, bet kad, pēc stundām gaidu savus sīčus pie skolas, tad sajūta, ka stāvu nevis pie parastas skolas, bet pie stigrā režīma kolonijas - verbālo rupjību caureja !!!"

"Man, līdz 14-15 gadu vecumam pietika tikai ar to, ka mans vecais uz mani paskatījās un man viss kļuva skaidrs, un kas ir kas !!! Vispār pat nerunājot par kaut kādu mutes brūķēšanu. Tagad 3.klases hiperaktivais kretīns ir spējīgs pateikt savai klases audzinātājai, ka viņa nav nekas un tam neko aizrādīt nedrīkst, jo viņam esot TIESĪBAS !!! Skolotāji skolās, audzinatājas bērnu dārzos, baidās bērniem aizrādīt un tos nolikt pie vietas, jo baidās, ka "hiperaktivo kretīnu" vecāki sacels traci, jo ir aizskartas viņu atvašu tiesības."

"Es esmu šokā, kad kautkas tāds ir noticis. Varu iedomāties,kā tā meitene ( es pieľauju) runā ar saviem vecākiem. Izskatās cieńa pret pieaugušo nulle. Es tev ieteiktu apciemot šo skolu un parunāt ar direktoru, tas nav pieļaujams. Man būtu kauns ja mans bērns ko tādu atļautos.

Tur kur es atrodos, ja bērns atļautos uz pieaugušo ko tādu, pieļauju domu sen jau būtu pārrunas ar vecākiem, vai pat pārrunas policijas iecirknī."

"Viņiem ir stundu un divdesmit minūtes garš starpbrīdis. Beztolkā. Acīmredzot ārā netiek, tad izpaužas kā nāk."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas