Astroloģe atklāj, vai princis Harijs un Megana ir viens otram piemēroti

tautaruna.lv 4.decembris 2021, 15:06
 
AP/Scanpix/Leta
Astroloģe Aliza Kellija aplūkoja prinča Harija un Meganas Mārklas astroloģisko karti, lai noteiktu, cik saderīgi viņi ir, vēsta portāls "People".

Slavenību astroloģe Aliza Kellija apgalvo, ka Harijs un Megana ir viens otram perfekti radīti. Viņu mīlestība esot ierakstīta zvaigznēs.

"Viņi ir tik kosmiski saistīti, tas ir traki, tas ir spēcīgi, tas ir skaisti," pauda astroloģe.

Viņa minēja, ka zvaigžņu stāvoklis mīlestības jomā pārim ir perfekts, kas nozīmē to, ka viņi ir ideāli viens otram piemēroti.

Meganas zvaigžņu karte vēsta to, ka viņa vēlas justies aizsargāta un vēlas stabilitāti. Tikmēr par Hariju astroloģe izteicās, ka viņš ir stabils, piezemēts. Viņš augsti vērtē drošības sajūtu un noteiktu lietu kārtību.

"Meganas ienākšana viņa dzīve, atvēra viņam acis, jo Megana nāk no tik atšķirīgas vides. Viņš pasauli ieraudzīja no cita skatupunkta," pauda Aliza.

Viņu attiecības balstās uz vairākām lietām, norādīja astroloģe. "Protams, viņu laulība sniedz radošu piepildījumu, taču viņu attiecības balstās uz savstarpēju dziedināšanu, dvēseliskumu, sevis apzināšanos, patiesību un mērķtiecību. Viņi abi gaidīja, kad kāds viņiem palīdzēs un tieši tas notiek šajās attiecībās."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas