Ko Zane Jančevska saka par atbrīvošanu no Nacionālā teātra nevakcinēšanās dēļ?

tautaruna.lv 30.novembris 2021, 17:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Jau pāris nedēļu štata vietu Latvijas Nacionālajā teātrī pametusi aktrise Zane Jančevska, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Vakcinēšanās dēļ ar sāpi šķiras no Nacionālā teātra" izdevumā "Kas Jauns".

Tiek ziņots, ka Jančevska pievienojusies ārštata aktieru sarakstam. Taču sadarbība ar teātri būs iespējama tikai tad, kad mainīsies situācija ar vakcinēšanos un pulcēšanās ierobežojumiem, atklāj Nacionālā teātra komunikācijas daļas pārstāve Lolita Grāvīte.

Jančevska atzina, ka šajā brīdī vēl nejūtas emocionāli atguvusies, lai publiski izteiktos par pārmaiņām dzīvē. Balsī bija dzirdamas skumjas un satraukums. “Lai emocijas norimstas; lai vēl kāds laiciņš paiet. Šobrīd es... nevaru,” pauda aktrise.

Kā iepriekš tika vēstīts, lomās, kurās Nacionālā teātra izrādēs iejutusies aktrise Zane Jančevska, tiekot gatavotas aizstājējas.

Kā iespējamais iemesls jau tad tika minēts aktrises nevēlēšanās vakcinēties.

Nacionālā teātra direktors Jānis Vimba ne apstiprināja, ne noliedza aktrises maiņas jautājumu, vien uzsvēra, ka teātris ir izvēlējies "zaļo politiku", kad ne tikai skatītājiem, bet arī darbiniekiem jābūt vakcinētiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas