Kāpēc TV ekrānos no rītiem vairs nebūs redzama LTV "laika ziņu meitene" Ramona Salmiņa?

tautaruna.lv 30.novembris 2021, 12:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Latvijas Televīzijas Laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa sociālajā vietnē Instagram atklājusi, ka vairs no rītiem nebūs redzama ziņu raidījumā "Rīta Panorāma".

R. Salmiņa soctīklos dalījusies ar kadriem no rīta ziņu raidījuma uzņemšanas aizkulisēm un atklāj, ka turpmāk būs redzama tikai vakara ziņās, kur turpinās vēstīt par gaidāmajiem laikapstākļiem.

"Tas bija lielisks laiks un posms manā dzīvē! Kāpēc saku “bija”, jo turpmāk darba dienu rītos nebūšu vairs redzama un dzirdama rīta ziņās, bet nekur nepazudīšu, vakara ziņās es joprojām stāstīšu par gaidāmajiem laikapstākļiem!" - ar paziņojumu dalās laika ziņu moderatore.

Viņa atklāj, ka, kā jebkurā darbā, arī šajā bijis daudz izaicinājumu un viens no lielākajiem bijusi celšanās pulksten 4.00 no rīta. "[...] es visu šo gadu laikā tā arī nepieradu pie agrās celšanās," atklāta ir R. Salmiņa.

Nobeigumā viņa norāda, ka "Rīta Panorāma" viņai vienmēr saistīsies ar "lielisku pieredzi, fantastisku komandu, īstām emocijām, sajūtām un patiesu prieku būt kopā ar skatītājiem TV ekrānos".

Drīzumā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" varēs redzēt jaunu "laika ziņu meiteni" - sinoptiķi Ilzi Korneti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas