Princis Viljams laulību sākumā melojis Keitai; ko viņš noklusēja?

tautaruna.lv 26.novembris 2021, 14:50
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix
Princis Viljams atklāj, ka strādājot, kā neatliekamās medicīniskās palīdzības helikoptera pilotam, viņam nācies no sievas glabāt noslēpumus.

Kā ziņo "Daily Mail", tad princis regulāri no sievas esot slēpis to, cik grūti viņam ir, strādājot šajā jomā.

Viņš atklāja, ka darbs esot bijis ļoti smagi. Darbs esot atstājis lielu iespaidu uz mentālo veselību.

"Es atceros kāds bija spiediens, apmeklējot vissmagākos izsaukumus, kas dažreiz beidzās traģiski," minēja princis.

Viljams atzina, ka darbā valdīja liels stress. Grūtības ar to tikt galā ietemēja ģimenes dzīvi. Viņš bieži vien izvairījās no sarunām par to, kā jūtas.

"Es atceros, kā atgriezos mājās ar dienas laikā sakrājušos stresu un sasprindzinājumu, tas nomāca manu prātu, es nevēlejo apgrūtināt savu ģimeni." Princis jau iepriekš paudis, ka strādājot šajā amatā, viņš ir saskāries ar daudzām grūtībām.

Viņš skaidroja, ka pieredzot tik daudz nāves, tās atstāj iespaidu uz visu turpāko dzīvi. "Lidojot ar ātro palīdzību, ar komandu, redzot tik daudz nāves un tik daudz sēru, tas ietekmē to, kā jūs redzat pasauli. Tas ietekmē jūsu pašu dzīvi, jūsu ģimenes dzīvi."

Princis Viljams 2015. gadā sāka strādāt kā neatliekamās medicīniskās palīdzības helikoptera pilots. Viljama darba devējs bija uzņēmums Bond Air Services, kas ir Kembridžas lidostā bāzēta labdarības organizācija. Komanda, kurā viņš strādāja, sniedza palīdzību dažādās nelaimēs cietušajiem. Alga, ko princis saņēma, tika ziedota labdarībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas