Horens Stalbe pamet Latviju un pārceļas uz Ēģipti

tautaruna.lv 25.novembris 2021, 17:00
 
facebook.com / Ekrānuzņēmums
Multimākslinieks Horens Stalbe savā "Facebook" profilā ar ierakstu licis noprast, ka viņš ar ģimeni pārcēlies dzīvot uz Dahabu, Ēģiptē.

Savā "Facebook" profilā Horens raksta:

"10 dienu laikā sagatavot dokumentus, nopirkt biļetes, izvākties no dzīvokļa, izmainīt dzīvi un aizbraukt uz Dahabu, Ēģipti … mēs to spējām…

Pakojām mantas un sapratām cik ļoti esam apauguši ar lietām, kuras nelietojam…
Bez žēlastības sašķirojām un aizvedām labdarībai…
Novēlu visiem atbrīvoties no liekā un koncertrēties uz būtisko…"
Dahaba ir neliela pilsētiņa Ēģiptē, kura zinama ar skaistiem kūrortiem, un atzīta, kā populārs nirēju galamērķis, šobrīd jau pagājušas gandrīz divas kopš, Horens ar ģimeni atrodas Dahabā.

Kā pavēstīja portālam, jauns.lv: “Ja atbrauc ar ietaupījumiem, protams, ir labāk. Darbs te ir jāmeklē uz vietas, ir jājautā, jāprasa cilvēkiem. Te ļoti darbojas personīgie kontakti. Protams, plānoju filmēt un fotografēt zem ūdens - tas ir tas, ar ko pamatā nodarbojos. Cilvēki uz šejieni brauc daudz. Te nav tāda grafika, kā, piemēram, no rīta celies un ej strādāt uz biroju vai uz kuģa. Šeit tā dzīve ir lēna un nesteidzīga. Vienu dienu filmē no krasta, otru no kuģa, trešo pavadi, filmējot tūristus, ceturto - filmē kino kompānijai, trīs dienas nestrādā un vienkārši skaties uz jūru. Man tāda baigā rīcības plāna nav.

Kā saka mūsu vietējais draugs, vienmēr un visur pasaulē ir labi, ja vien pats labi izturies pret cilvēkiem - tad cilvēki izturas labi arī pret tevi.

Šo vajadzētu likt aiz auss, jo svešumā, ko droši vien varētu apstiprināt ikviens, kurš dzīvo atrauts no savas valsts, kaut vai kādu brīdi, izdzīvot ir iespējams tikai tad, ja esi draudzīgs, jauks un labestīgs ar visiem. Citu variantu nav. Vīzdegunība nenoderēs,” uzskata Horens Stalbe.

Mūziķis piebilst, ka Ēģiptē izlēmis padzīvot kādu laiku, iespējams, līdz pavasarim, cerot, ka tad Latvijā mazināsies pandēmija un ar to saistītie ierobežojumi. Kolīdz būs iespēja atkal brīvi uzstāties, viņš gatavs atgriezties un turpināt koncertēt kopā ar savu grupu "Riga Reggae".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas