Tiešām taisnība? Kļūst zināma baisa Elizabetes II diagnoze

tautaruna.lv 26.novembris 2021, 12:30
 
AP/Scanpix/LETA
Jau oktobrī izskanēja informācija, ka karaliene Elizabete II 2021. nejūtas labi. Lielbritānijas karalienes ģimenes draugs atklāj, kādas problēmas ar veselību ir Elziabetei II.

Slikto karalienes pašsajūtu izraisot leikēmija, asins vēzis. Informāciju par Lielbritānijas karalienes slimību izdevumam National Enquirer paziņoja kāda ģimenei pietuvināta persona, raksta terrnews.com. Avots joprojām nav zināms.

Tiek vēstīts, ka nopietnā diagnoze uzstādīta nesen. Slimība tika veiksmīgi ārstēta, bet pēc kāda laika terapija vairs nevainagojās ar pozitīviem rezultātiem.

Uz karalienes rokām sāka parādīties specifiski zilumi. Šo simptomu sāka pamanīt ne tikai tuvs ģimenes draugs, bet arī citas karalienes paziņas.

Smaga slimība un stipri pasliktinājies veselības stāvoklis kļuva par galveno iemeslu, kāpēc Elizabete II neapmeklē svarīgus pasākumus, raksta izdevums.

Jāuzsver, ka ka karalienes vecākais dēls, princis Čārlzs, noliedz baumas par viņa mātes briesmīgo diagnozi. Princis apliecināja, ka Elizabetes II veselības stāvoklis nerada nekādas bažas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas