Gobzems atklāj, kāpēc tomēr neaprūpē Covid slimniekus

tautaruna.lv 25.novembris 2021, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Nesen vēstījām, ka politiķis Aldis Gobzems kopā ar savi bijušo sievu Kristu iesaistīsies Covid-19 slimnieku aprūpē. Tā politiķis bija paziņojis savā profilā sociālajā tīklā Facebook. Taču tagad Gobzems atklāj, ka tomēr vēl nav kļuvis par brīvprātīgo slimnīcā.
Kā vietnē Instagram raksta Gobzems, viņš nav uzsācis brīvprātīgā praksi slimnīcā vairāku iemeslu dēļ. Viens no tiem - ģimenes saslimšana ar "rudens kaitēm".

"Šonedēļ esmu uzsācis nopietnu gatavošanos piedzīvojumam, kas man jārealizē nākamvasar. Redzēsim, kas no tā sanāks. Izaicinājums ir pietiekami liels šobrīd, jo mājās visi ir krietni apslimuši ar respiratorām rudens kaitēm. Es vienīgais turos 50:50. Interesanti, ka pie vispārēja organisma noguruma tonusu palīdz pacelt sports. Ar visu sāpošo kaklu vakarpusē izskrēju šodienas treniņa uzdevumu. Tumsā savdabīgi ir skriet intervālus. Šodien man mainstrīms metās virsū, jo jūt bailes. Es neesot uzsācis praksi slimnīcā un man ir par smalku apenes. Loģiski, ka es neesmu uzsācis praksi slimnīcā, jo man bija jābūt Saeimas budžeta pieņemšanas sēdēs, plus tā kā manās mājās ir īsts respiratoru vīrusu koncentrāts, būtu diezgan bezatbildīgi izpatikt mainstrīmam un nest uz slimnīcu papildus vīrusus. Taču nesatraucieties, valsts budžets ir pieņemts, vajadzīgās ārsta izziņas pieprasītas un varu sākt tuvākajās dienās," raksta Gobzems.

Viņš piebilst, ka šodien veiks visas nepieciešamās analīzes.

Kā iepriekš izteicās Gobzems: "Otra lieta. Mēs, Aksela un Adrianas vecāki, esam nolēmuši savu prasmju un iespēju robežās iesaistīties kovid slimnieku aprūpē. Viens no mums jau pirmdien paraksta papīrus, otrs iesaistīsies tuvākajā iespējamā veidā un laikā. Tas ir tas, ko varam ieguldīt mēs. Rādīt piemēru cilvēcībai, atbildībai, savstarpējai cieņai un atbildībai."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas