Blodons atklāj, kāds traģisks notikums mainījis viņa domas par potēm

tautaruna.lv 25.novembris 2021, 10:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Žurnālists Arnis Blodons dalījies stāstu par to, kā viņš nonāca pie lēmuma vakcinēties pret Covid-19.

A.Blodons video manavakcina.lv neslēpj, ka ģimenē dēvēts par Trampistu un īsti nav ticējis vakcinācijai pret Covid-19, jo viņam licies, ka šī slimība "tāda gripa vien ir".

"Bet tad notika tādas diezgan traģiskas izmaiņas - mans labākais draugs Rolands, kas saslima viens no pirmajiem, nomira. Manai sievai ģimenē divi brāļi izslimoja smagā formā, gulēja Sauriešu slimnīcā. Vēl ilgi nācās atkopties. Tāpat ģimenē viņai attālāki radi - viens nedaudz vecāks par mani, darbaspējīgs cilvēks saslima ar šo slimību un nomira. Un pavisam nesen viens mans bērnības draugs, kas ir piecus gadus jaunāks par mani - optimistisks, pie labas veselības - saslima ar Covid-19. Viņš nebija vakcinējies, un pēc divām trim nedēļām arī viņu aizsauca viņsaulē," video atklāti stāsta žurnālists.

Viņš norāda, ka šie notikumi viņu pārliecinājuši, ka Covid-19 ir nopietna un bīstama slimība pret kuru ir jāvakcinējas.

"Kāpēc es gāju potēties? Tāpēc, ka gribu palikt vēl nedaudz šeit. Es gribu pabraukt ar moci, gribu būt kopā ar ģimeni, gribu arī pastrādāt un tīri labi pasportot," norāda A. Blodons.

Pēc vakcīnu saņemšnas viņš jūtoties "vairāk vai mazāk ok". Pēc otrās potes viņš nedēļu jutis nelielu sagurumu, taču tagad viņš jau atsācis sportot un citu problēmu neesot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas