"Kas tu vispār esi?" Lindu Mūrnieci pazemo darba vietā

tautaruna.lv 25.novembris 2021, 13:09
 
facebook.com
Bijusī ministre un tagadējā Hotel Roma vadītāja Linda Mūrniece, kura viesnīcas bārā Mazais Otto darbojas kā viesmīle, sociālajā tīklā Facebook pastāstījusi, cik nejauki klienti mēdz gadīties.

Kā atklāj Linda, viņa no klienti ne tikai izteikuši aizvainojošus vārdus, bet arī lējuši vīnu un kafiju virsū.

"Stāvu es tāda smaidīga priekšautā spoguļa priekšā…

Smaidīga priekšautā apkalpoju viesus. Man vienmēr ir bijis svarīgi būt viesmīlīgai. Jo tas ir bijis mans darbs pēdejos gandrīz desmit gadus. Esmu priecājusies atnest kafijas tasi katram, kurš to gribējis saņemt no bijušās ministres rokām. No sirds.
Un tad ir tās reizes. Kliedzieni - “kas tu vispār esi? Nekad neesi redzējusi 2 eur tējas naudu” un nomet zemē tos 2 eur, lai paceļu…
Man ir lējuši virsū vīna glāzes saturu, kad palūdzu izturēties ar cieņu pret manējiem. Parasti tas notika, kad kāds no manējiem neprata sazināties krieviski… man ir lējuši virsū kafiju, kad palūdzu nepazemot manējos…
Kāpēc šovakar šo iedomājos? Kāds cilvēks gribēja bārā ienākt pēc noteiktā laika. Teicu, ka nedrīkst, jo tādi noteikumi…
Un tad es atkal dzirdēju par to… “kas tu vispār esi”…
Es esmu es tajā vietā, kur esmu. Tā visiem notiek. Viņi dara savu darbu. Un neviens nav svarīgāks par citu.
Tik daudz to situāciju “kas gan tu esi”, apsaukājot un pazemojot otru.
Tu nekad nevari zināt, vai tev kafiju nepienes ministrs, kā esmu darījusi. Un tu nekad nevari zināt, vai tas ministrs tev rīt nemazgās grīdu bārā.
Tāpat kā to, vai pašam nebūs grīda jāmazgā…
Viss vienkārši.
Šķiet, sarezģīti ir tikai tiem, kam cilvēcība sveša. Kas cilvēkus iedala sev zināmās kārtās… viņi met zemē naudu, lai otrs pieliektos to pacelt… Par to naudu maizīti pērk… un es vienmēr pieliecos pacelt," raksta Mūrniece.
Jau iepriekš rakstījām, ka Mūrniece publiski dalījusies ar vēstulēm, kādas saņem sociālajos tīklos no pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem.
Mūrniece publicējot kāda vīrieša vēstules, rakstīja, ka viss gan neaprobežojās ar viedokļa izteikšanu, bet ar apsaukāšanos un aizvainojumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas