"Bagāto cilvēku problēmas"; modele izpelnās asu kritiku no faniem

tautaruna.lv 28.novembris 2021, 19:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
TV personība un modele Krisija Teigena izpelnījusies asu kritiku no faniem par veikto skaistumkopšanas procedūru.

Modele "Instagram" īsajos stāstiņos jebs storijos dalījās ar pieredzi veicot uzacu transformāciju. Zvaigzne pat nevarēja iedomāties, kādu sašutumu tas raisīs sabiedrībā.

Procedūra bija īpaša ar to, ka viņai tika veikta uzacu pārstādīšanas operācija. Mati no pakauša daļas tika "iestādīti" uzacu rajonā, ziņo "People".

"Es nelietoju kosmētiku, ja varu no tās izvairīties, tāpēc es biju sajūsmā par šo uzacu pārstādīšanas operāciju," tā "Instagrama" storijā rakstīja Krisija.

Īsi pēc tam, kad viņa dalījās ar šo notikumu, sociālajos medijos tika apspriesta zvaigznes rīcība. Lielākoties tika saņemta skarba kritika.

"Krisijai Teigenai tika veikta "uzacu transplantācijas operācija", jo viņai ir garlaicīgi un viņa ir bagāta," rakstīja komentētājs.

"Novēlēsim Krisijai Teigenai ātru atveseļošanos pēc transplantācijas operācijas. Kamēr valstī viss iet ar vien sliktāk, Teigenai tika veikta uzacu transplantācija. Tās ir milzīgas," sašutusi bija kāda sieviete.

"Garlaikotajām slavenībām, piemēram, Krisijai Teigenai, nav ko darīt un jautrības pēc tiek pārstādītas uzacis."

"Krisijai Teigenai tika veikta uzacu transplantācija, cilvēkiem ir pārāk daudz naudas," tvierī savas domas atklāja sašutis fans.

"Pasaule iet uz elli, bet paldies Dievam, ka Krisijai Teigenai ir iespēja uztaisīt uzacis," ironizēja komentētājs.

"Bagāto cilvēku problēmas," pauda modeles fans.

Redzot arvien pieaugošo sašutumu cilvēku starpā un plaši apspriesto procedūru, zvaigzne nepalika atbildi parādā kritiķiem. Viņa "Instagram" pauda, ka ir sašutusi par notiekošo.

"Kāpēc cilvēki ir tik sašutuši par jebkuru sīkumu, ko es daru? Jums piemetīsies sirdslēkme," šādi uz saņemto kritiku reaģēja modele.

Krisija Teigena ir amerikāņu modele un televīzijas personība. Viņa debitēja profesionālajā modē 2010. gadā izdevumā "Sports Illustrated Swimsuit Issue". Viņa kopā ar LL Cool J vada muzikālo šovu "Lip Sync Battle". Viņa ir divu pavārgrāmatu autore.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas