Viedoklis: Pavļuts vairs ar Covid-19 nebiedē, to dara cits cilvēks

tautaruna.lv 24.novembris 2021, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Režisors, aktieris, vokālais pedagogs, zinātņu doktors, publikāciju un grāmatu autors mākslas pedagoģijas jomā Edgars Kramiņš mikroblogošanas vietnē Twitter komentējis Veselības ministra padomnieka Kaspara Bērziņa izteikumus.

Kā rakstīja Neatkarīgā, Bērziņš valdības sēdē ministriem skaidroja, ka decembra pirmajā nedēļā būs skaidra Covid-19 infekcijas attīstības trajektorija un decembra vidū varētu būt pirmās indikācijas par to, vai 11. janvārī Latvijā ir atceļama ārkārtējā situācija.

Veselības ministrijas aprēķini liecina: ja inficēto pieaugums decembra sākumā būs lielāks par 10% nedēļā, tad hospitalizēto skaits varētu būt aptuveni 800. Tas nozīmējot, ka 18. decembrī inficēto skaits dienā pārsniegs 1000 līdz 1250 gadījumu. Tad Ziemassvētkos būs straujš inficēto pieaugums un būs nepieciešami papildu drošības pasākumi ap Jaungadu, prognozēja K. Bērziņš.

Komentējot šo rakstu, Kramiņš pauda viedokli, ka Pavļuta vietā tautu biedēt sācis Bērziņš.

"Vēlēšanām tuvojoties Pavļuta vietā ar tautas biedēšanu sācis nodarboties viņa padomnieks Kaspars Bērziņš: “Ziemassvētkos būs straujš inficēto pieaugums un būs nepieciešami papildu drošības pasākumi ap Jaungadu.”" rakstīja Kramiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas